easyfairs

FAQ

FAQ

Ik heb een online ticket gekocht. Hoe geraak ik nu binnen?

Print je ticket af en neem het mee naar Wonen. Zorg ervoor dat de streepjescode goed zichtbaar is. Ter plaatse hoef je niet aan te schuiven aan de kassa. Je mag meteen doorlopen naar de scanning. Geen printer thuis? Geen probleem, toon aan de scanning gewoon de barcode op je smartphone of tablet.

Ik heb een ticket gekocht, maar ik kan niet aanwezig zijn. Kan mijn ticket worden terugbetaald?

Nee. Tickets worden nooit terugbetaald.

Kan ik elektronisch betalen aan de kassa?

Nee, aan de kassa kan je enkel cash betalen.

Krijgen kinderen gratis toegang?

Kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang, als ze vergezeld zijn door een volwassene die wel betaald heeft. Vergeet de identiteitskaarten van je kinderen niet mee te nemen. Zo ontstaan er zeker geen misverstanden.
In de weekends is er kinderopvang voorzien.

Zijn er voorzieningen voor mensen met een beperking?

Ja. Alle hallen en alle sanitaire voorzieningen in de hallen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn rolstoelen beschikbaar die je gratis kan gebruiken bij afgifte van je identiteitskaart. Vóór de beide hoofdingangen van de Nekkerhal zijn er speciale parkeerstroken voorzien voor mensen met een beperking.

Is roken toegelaten?

Nee. Ook elektronische sigaretten zijn verboden. Wil je naar buiten om te roken? Vraag dan bij het buitengaan een stempel aan de infobalie. Zo geraak je vlot terug binnen.

Zijn dieren toegelaten?

Nee. Ook kleine huisdieren niet. We tolereren alleen assistentiehonden (met papieren en correcte uitrusting).

Is er wifi in de hallen?

Ja. En die is gratis!

Is er een vestiaire aanwezig?

Ja. Je betaalt € 1 per kledingstuk. Vergeet je spullen aan het einde van je bezoek niet op te pikken want de vestiaire sluit als de beurs sluit.
Verder gelden dezelfde regels als op alle openbare plaatsen: laat niets onbewaakt achter of de security pikt het op. En pas op je spullen: wij zijn niet verantwoordelijk voor diefstal of schade.

Wat met verloren voorwerpen?

Ben je iets verloren en ben je nog in de Nekkerhal? Meld je dan aan bij de infobalie aan de ingang van de beurs. Ben je al terug thuis? Geef ons dan een seintje op +32 (0)15 55 10 01.