Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

TIMOCOM

TIMOCOM

1.018

40699 Erkrath
Germany
www.timocom.be

Wij bieden als toonaangevende partner het eerste Smart Logistics Systems aan voor één Europees netwerk van de logistieke sector, waar elke dag tot 750.000 internationale vracht- en laadruimteaanbiedingen op worden geplaatst en verwerkt. Het neutrale netwerk van meer dan 43.000 gecontroleerde bedrijven is onderdeel van dit systeem. Neutraliteit is daarbij een belangrijk voordeel omdat de transacties direct tussen de contractuele partners worden afgesloten.

Products

Product news

 • TimoCom App now available in TomTom Bridge devices

  Lorry drivers can log in to Europe's largest transport platform directly from TomTom Bridge

  https://www.timocom.co.uk/News/Press-information/T...

 • The transport barometer: High freight surplus in the second quarter

  TimoCom reaches a freight all-time high

  https://www.timocom.co.uk/News/Press-information/T...

 • TimoCom implements its new application TC Transport Order®

  Handle orders digitally on the TimoCom transport platform

  https://www.timocom.co.uk/News/Press-information/T...

 • TIMOCOM and their new brand identity are pioneering the Smart Logistics System 19.09.18

  Erkrath/Hannover, 24 oktober 2018 – 435 wereldpremières – één winnaar: “Het milieu is met de onderwerpen elektromobiliteit en koppeling de overduidelijke winnaar van de IAA Nutzfahrzeuge van dit jaar”, zegt Gunnar Gburek, de woordvoerder van TimoCom. Ook TIMOCOM zelf had op de internationale toonaangevende beurs voor transport, logistiek en mobiliteit een première: het IT-bedrijf presenteerde met het Smart Logistics System voor het eerst de nieuwe strategische koers van het transportplatform dat in heel Europa een succes is.

  “We bieden onze klanten met het Smart Logistics System met één muisklik toegang tot intelligente IT-toepassingen en -diensten om hun logistieke processen te digitaliseren en automatiseren”, legt Gburek uit. Daarbij is het Smart Logistics System een neutraal netwerk: “Het is met het systeem mogelijk een netwerk van meer dan 40.000 gecontroleerde bedrijven uit de branche op te zetten”. Daar profiteert het milieu uiteindelijk ook van, daar is Gburek van overtuigd: “Door toepassingen in één systeem en gebruikers in één netwerk te bundelen, kan er in het hele transportproces duidelijk efficiënter worden gewerkt.”

  Het bijbehorende symbool van de nieuwe koers van TIMOCOM is het flexibele en aan de gebruiker aangepaste logo van het bedrijf. In combinatie met de nieuwe claim 'Augmented Logistics' staat dit vooral voor het uitbreiden van de diensten voor de meer dan 127.000 gebruikers van het systeem. “We willen met een neutraal en verbindend systeem een nieuwe wereld voor logistieke uitdagingen voor onze klanten openen”, zegt Pélagie Mepin, directeur marketing, en beschrijft daarmee de visie van het bedrijf. Dit vormt de basis van de nieuwe strategische koers van TIMOCOM.

  https://www.timocom.co.uk/News/Press-information/I...