Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

All-Connects

All-Connects

2.073

2550 Kontich
Belgium
www.all-connects.be

As a specialist in vehicle tracking systems (Track & Trace) fleet & personnel management, and security solutions, All-Connects has profiled itself since 2002 as an ideal partner for companies wanting to purchase a smart track & trace tool.
To ensure the right tool is selected, All-Connects appoints a project manager who works with the customer to analyse their needs and requirements.
All requested parameters are gathered into a detailed brief, that leads to the production of the appropriate resources and the necessary development within All-Connects to provide a complete tailormade solution. This is the typical work for a service integrator like All-Connects.

Products

Product news

 • Geofencing: Hoe helpt het tegen diefstal?

  Met geofencing baken je een geografisch gebied virtueel af met gps-technologie. Overschrijden voertuigen, personen of voorwerpen de grenslijnen van dit gebied? Dan word je automatisch op de hoogte gebracht.
  Dankzij geofencing kan je vanop afstand en in realtime je eigendom in de gaten houden. Zodra een voorwerp of voertuig een grenslijn van de ‘geofence’ zone passeert, genereert het systeem een automatische melding via mail of sms. En geofence helpt niet alleen tegen diefstal, maar kan ook andere toepassingen hebben.
  Veiligheid: Je hebt met geofencing de mogelijkheid om op jouw bedrijfsterrein een snelheidslimiet op te leggen. Rijdt een vrachtwagen sneller dan 30 km/u? Dan krijg je een automatische melding. Zo kan je de chauffeur aanmanen een lagere snelheid te hanteren.
  Fleet management: Op het einde van de werkdag horen al je bestelwagens weer binnen te zijn. Mis je een voertuig om 19.00 uur? Dan slaat het geofence-systeem automatisch alarm. Jij kan vervolgens de desbetreffende chauffeur contacteren. Ook in de omgekeerde richting komt het geofence-systeem van pas. Als er nog steeds een voertuig op je terrein staat bij het begin van de werkdag, is een chauffeur wellicht niet komen werken. Of de wagen vertoont een defect. Wat ook het probleem mag zijn: het systeem geeft je een melding als een wagen niet is uitgereden.
  Logistiek: hier wordt de technologie gebruikt om te controleren of vrachtwagens niet afwijken van de vooropgestelde route (‘routefencing’). Ook gebruiken transportbedrijven de technologie om tijd te winnen bij het laden en lossen. Zodra een truck een los- of laadpunt nadert, komt een melding binnen. Zo kan het personeel ter plaatse klaar staan.
  Connect met ons
  Heb je interesse in een geofencing-systeem voor jouw bedrijf? All-Connects werkt steeds op maat van de klant. Daarom overlopen we graag met jou je wensen in een vrijblijvende brainstormsessie. Contacteer ons en we plannen een gesprek in.