easyfairs

Industry news

Industry news

Ela award

Bridgestone/bluecrux krijgt prijs voor beste presentatie tijdens ELA Award Project of the Year

Vorig jaar nog sleepte bandenproducent Bridgestone de Belgische ‘Supply Chain Award – Project of the year 2016’ in de wacht met hun ‘Visibility Project’. Dit jaar werden ze samen met slechts 5 andere finalisten op Europees niveau geselecteerd voor de ‘ELA Award Project of the Year’. Tijdens de uitreiking op 1 juni kaapten ze daar de prijs weg voor beste presentatie. “Een mooi resultaat voor een innovatief project”, aldus Jeroen Aernouts, ‎Marketing & Program Manager Logistics bij VIB.

16/06/2017

Lees hier het volledig interview


slickss

Slickss loodst logistieke sector doorheen digitale transformatie

Als transportbedrijf inzetten op automatisering is niet altijd eenvoudig. Verschillende transportmanagementsystemen (TMS) zijn niet geschikt voor real-time communicatie en laten geen samenwerking met andere spelers in de waardeketen toe. Dat het efficiënter kan, bewijst Slickss. Deze Antwerpse start-up ontwikkelt software die de traditionele logistieke sector doorheen de digitale transformatie moet loodsen.

16/06/2017

Lees hier het volledig interview


Kuehne Nagel

Nieuw kantoorgebouw Kuehne + Nagel met knipoog naar haven van Antwerpen

Wie over de Ring in Antwerpen ter hoogte van Berchem rijdt, kan er niet naast kijken. Op de vroegere Post X site vlakbij het treinstation verrezen het voorbije jaar gloednieuwe kantoorgebouwen, binnen een stedelijk vernieuwingsproject van ca. 115.000 m2. In het L-vormige complex langs de ringzijde huist sinds 2017 Kuehne + Nagel. Met wereldwijd meer dan 70.000 medewerkers in meer dan 1.300 vestigingen, heeft de logistieke dienstverlener er dankzij de verhuis echt een parel van een kantoor bij.

16/06/2017

Lees hier het volledig interview