easyfairs

Exhibitor catalogue

Vivaldis Interim nv

Vivaldis Interim nv

3.141f

2000 Antwerpen
Belgium
http://www.vivaldisinterim.be

De persoonlijke, proactieve partner voor werkgevers.

Op elk moment kan het gebeuren dat u een nieuwe medewerker zoekt. Omdat één van uw vaste medewerkers er tijdelijk niet is. Omdat uw bedrijf een nieuw project heeft binnengehaald of plots snel groeit. Of omdat u specifieke competenties in huis wilt halen. Dan wilt u dat dat goed gebeurt, en het liefst nu meteen!

In elk Vivaldis-kantoor - ook in uw regio - werken uitzendconsulenten die u en uw bedrijf graag beter leren kennen. Daar besteden ze extra aandacht aan, want ze willen niet alleen uw vacature(s) zo snel mogelijk invullen, maar ook voor de best mogelijke match zorgen. En een volgende keer nog sneller kunnen anticiperen op uw vraag, omdat ze weten wat u nodig hebt. Proactief, zoals dat heet.

Dezelfde ervaren consulent begeleidt u van a tot z, van het opstellen van de vacature over de selectie tot en met het evaluatiegesprek. Van eerste contact tot facturatie, één vertrouwde aanspreekpersoon. Die persoonlijke aanpak typeert ons ten voeten uit. Het is dan ook geen toeval dat steeds meer werkgevers voor Vivaldis kiezen.

Products

Product news

 • Vivaldis Interim stelt voor: het Vivaldis Interim Challengers Team

  Als challenger in de wereld van uitzendwerk kiest Vivaldis Interim er voor om samen met jonge, ambitieuze sporters het pad te effenen naar de Olympische Spelen van Tokio 2020.
  Wij sponsoren met name:
  - Kim Meylemans (Skeleton)
  - Felix Denayer, Arthur Van Doren en Vincent Vanasch (Hockey)
  - Jef Vandorpe (Rolstoentennis)
  - Thomas Vanderplaetse (Atletiek)
  - Freya, Laura, Lien (Volleybal Yellow Tigers)
  - Mathias Vosté (Skeeleren)

  https://vimeo.com/223452313

 • Vivaldis in Duitsland

  Vivaldis Interim heeft de Duitse uitzendgroep SPP Direkt overgenomen.
  Vivaldis, met onder andere de investeringsmaatschappij Buysse & Partners en telgen van de textielfamilie De Clerck als aandeelhouder, verwerft 70% van de aandelen in SPP Direct. De rest blijft in handen van oprichter Mirce Filiposki.
  Voor Vivaldis gaat het om de eerste buitenlandse overname. De interimmarkt is daar nog sterk versnipperd, wat overnamekansen biedt voor grotere spelers in de branche.

 • Coworking: Vivaldis Interim experimenteert!

  Vivaldis Interim zoekt nieuwe manieren om te werken met focus op de behoeftes van de generatie van vandaag.
  Zij heeft haar intrek genomen in de coworking-spot in de WATT-toren te Antwerpen.
  Het is een professionele werkplek waar ondernemers, kleine of grotere bedrijven samenkomen met verschillende werkformules en waar je ook terecht kan voor een uitgebreid ontbijt, premium coffee en een gezonde lunch. Kortom, je voelt je onmiddellijk thuis en het is een ideale omgeving om duurzame professionele banden te leggen!
  Verder zijn er interessante lezingen, leuke events en kunnen leden gebruik maken van de bibliotheek, deelnemen aan sportlessen,...
  Het interieur van het voormalige Electrabel-toren, een imposante ruimte ondersteund door betonnen zuilen en met 6 meter hoge ramen die uitkijken op het groene Koning Alberparkt, is gecreëerd door de architect die onder meer de Veranda onder handen nam en nu de grandeur uitademt van het bruisend New York en tegelijkertijd ook ademruimte geeft.

  https://vimeo.com/211697514