Utställarkatalog

Hämta ditt entrékort här

Våra utställare

Radisurf Aps

Radisurf Aps

C. 39

8240 RISSKOV
Denmark
https://www.radisurf.com

RadiSurf er en spin-off virksomhed fra Aarhus Universitet i Danmark. Vi udvikler og producerer en unik nanocoating technology, basered på polymer børster. Vores polymer nanocating kan anvendes til at kontrolere overflade egenskaber af materials, f.eks. hydrofobicitet, friktion og vedhæftning.

Med vores RadiBond coating serie opnås høje styrker i direkte binding fra materialer som metal, glas og carbon (fibre, ark, grafit etc.) til polymer materialer.

Baseret på vores nanocoating teknologier, tilbyder RadiSurf unikke og special tilpassede løsninger til overfladekemi-relaterede problemstillinger. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og bruger vores specialiserede viden om overflade kemi til at løse svære problemstillinger i produkt udvikling.

Med nanoprimere, får du et sæt af helt unikke egenskaber sammenlignet med traditionelle vedhæftningsteknologier som f.eks. lim, skruer og svejsninger. Du får et ekstremt tæt interface - med en under 100 nm bindingszone der er dybt integreret ind i plastmaterialet. Vores forskning har vist at interfacet bliver lige så tæt som bulk plast materialet og dermed anvendeligt til tætninger - f.eks. indenfor elektoronik og sensorer.

I modsætning til traditionelle lim og primer løsninger med tykke interfaces, er der ingen risiko for bakterievækst i interfacet. Og med et kemisk rent interface, er der heller ingen risiko for afsmitning af problematiske stoffer, hvilket gør løsningen ideel til biologiske anvendelser som f.eks. medico devices.

Løsningen er miljøvenlig med kun et ganske lille forbrug af primer, processen er ideel til automatisering og kan derfor skaleres op til stor skala produktion med et minimalt manuelt arbejde og høj præcision. Hvor traditionel lim og primer kræveer ru overflader, kan der opnås stærk vedhæftning på selv polerede overflader med nanoprimers.

Reversibel binding - når du anvender nanoprimers til at binde termoplast materialer i direkte binding til f.eks. metal eller glas er det nemt at adskille materialerne igen ved hjælp af enten høj varme eller opløsningsmidler egnet til plast materialet. Det gør det muligt fuld ud at genanvende materialerne igen.