easyfairs

VÅRA UTSTÄLLARE

Dansk Rotations Plastic ApS

Dansk Rotations Plastic ApS

G 10

DK-4771 Kalvehave
Denmark
http://drp.dk/produkter

”Vi har et solidt kendskab til branchen”

Dansk Rotations Plastic ApS har mange års erfaring med støbning af plastemner og har et solidt kendskab til branchen. Vi dækker store dele af det danske, skandinaviske og europæiske marked, og leverer til en bred vifte af industrier og erhverv i både den industrielle, offentlige og private sektor.

Vi er pionerer inden for rotationsstøbning

Vi tilbyder rotationsstøbning af alle former inden for plast. Vi løser mange specialopgaver og rådgiver gerne omkring produktideer, herunder design, konstruktion og styrkeberegning.
Vi er førende leverandører af rotationsstøbte plastemner, og har være med fra de første udviklingsprocesser af bearbejdelse og fremstilling af store plastemner.

Medlem af stort internationalt netværk

I 1976 blev der dannet en international sammenslutning af rotationsstøbere kaldet "ARM" Association of Rotational Moulders, som DRP har været medlem af lige siden. Vi har på denne måde et meget stort og international netværk.

Plastproducent med omtanke for miljøet

Vi ønsker at minimere forurening med plastik, og derfor genanvender vi alle overskydende dele af vores rester fra produktionen til eksempelvis låg til beholdere. Alt plastik bliver kværnet så det kan regneres til nye processer. Desuden er vi medlemmer af Plastindustrien her i Danmark, der har bedt os deltage i Projekt #Plastfrithav. Det betyder, at DRP kommer til at deltage i og biddrage til det spændende udviklingsprojekt med at få omsat plastaffald indsamlet på Vestkysten til nogle spændende og brugbare produkter.

Produkter