easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Vlint

Vlint

F119

8239 DL Lelystad
Netherlands
www.vlint.nl

Vlint is dé expert in filtratie, luchtverdeling, reconditionering en solids handling. Met een uniek aanbod van filters en specialistisch onderhoud van filtersystemen verzorgt Vlint ontstoffing en zuivere proceslucht voor de food-, pharma en chemische industrie. Door onze kennis van filtratie, ontstoffing, luchtverdeling en flexibele verbindingen (zoals BFM-fittingen) in combinatie met onze services, gaat Vlint door waar anderen stoppen. Dat is onze 360°-aanpak.

Officiële distributeur van BFM
Veel fabrieken hebben problemen met stofdichte en hygiënische verbindingen. Vlint toont op Solids Rotterdam de schone, veilige en efficiënte oplossingen van BFM. Vlint is de officiële distributeur van de fittingen van BFM. Het hele BFM-assortiment is bij Vlint snel én uit voorraad leverbaar. Bezoek onze stand en maak kennis met de fittingen van BFM en onze andere hoogwaardige producten op het gebied van ontstoffing.

Teflex NP Opaque
We hebben een nieuwe BFM-fitting in ons assortiment: de Teflex NP Opaque. We vertellen u er graag meer over op Solids Rotterdam! Daarnaast informeren we u ook graag over het uitgebreide assortiment BFM-fittingen.

Heeft u specifieke hygiënische omstandigheden in uw fabriek? We denken met u mee met zuivere oplossingen.

Products