easyfairs

Exhibitor list


Miltech BV

Miltech BV

E110

3194DE Hoogvliet Zuid-Holland
Nederland
www.miltech.nl

Miltech levert klantspecifieke afzuigsystemen voor poeders, dampen en chemicaliën.

Products

Product news

 • Miltech op Empack 2014

  Miltech presenteert zich op de Empack als specialist in industriële luchttechniek en andere milieusparende technieken. Bij het vullen van verpakkingen komt stof en/of damp vrij. Onze ontwerpen voor afzuig- en filterinstallaties zorgen ervoor dat de omgeving en het product vrij van stof en damp blijven. Waar bij het vullen iets misgaat, biedt een centraal of mobiel stofzuigsysteem de oplossing.
  Steeds meer ligt de nadruk bij onze ontwerpen van installaties op het integreren van energiebesparende aspecten. Dit zit bijvoorbeeld in het terugwinnen van warmte uit de afgezogen luchtstroom, het besparen van persluchtgebruik van stoffilters, het toepassen van IE3 generatie elektromotoren en het toepassen van frequentiegeregelde ventilatoren.
  Energie besparen en het reduceren van CO2 uitstoot gaan echter verder in de filosofie van Miltech. Op de Miltech stand wordt een nieuwe lijn kwalitatief zeer hoogwaardige energiebesparende verlichting geïntroduceerd. Zo blijft het zicht op uw te verpakken en verpakte producten stofvrij en kraakhelder.

  Miltech, standnummer C306

  www.miltech.nl

 • Miltech News

  Persbericht-mei-2013-43dfa9.pdf

 • Miltech BV op EMPACK 2014

  Afzuiging en ontstoffing
  De verpakkingsmachine draait, het eindproduct rolt van de band. Maar op de verpakking zit stof en bij het vulpunt vervuilt de machine en de omgeving. Om dit te voorkomen is ervaring nodig. De productiesnelheid mag niet worden aangetast en het goede zicht op de machine en de snelle toegankelijkheid moeten behouden blijven.
  Miltech biedt het juiste ontwerp voor efficiënte afzuiging van stof en/of damp in uw productie omgeving. Afzuigsystemen in middendruk en hoogvacuüm worden op maat ontworpen.
  Sult® stoffilters zijn de beste in zijn soort en met Dustcontrol worden hoogvacuüm stofzuigsystemen gebouwd die afrekenen met overdracht van besmettingen of vervuiling tussen verschillende afdelingen. Dit vernieuwde concept biedt juist in een voedingsmiddelen omgeving, met hoge eisen aan de hygiëne, de mogelijkheid om centraal te stofzuigen. Wij informeren u graag op onze stand C306 op de Empack 2014.

  www.miltech.nl