easyfairs

Our Exhibitors

DigiArenaHelsinki

DigiArenaHelsinki

3c11

00180 HELSINKI
Finland
www.digiarenahelsinki.fi

DigiArenaHelsinki
Your Toolbox for Digital Marketing and Sales
17.5.2018 Talvipuutarha ja Kokoustamo Helsingin Messukeskus

DigiArenaHelsinki on uusi markkinoinnin ja myynnin digitaalisia liiketoimintamahdollisuuksia avaava ajankohtaistapahtuma. Osallistujana saat yhdessä tehokkaassa päivässä näkymän digitaalisiin trendeihin, jotka muovaavat liiketoimintaa juuri nyt. Saat myös pakillisen työkaluja ja vinkkejä digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntämiseen omassa työssäsi. Tapahtuma on suunnattu markkinoijille, liiketoimintajohdolle, verkkokauppiaille, myynnille, viestijöille, alan yrittäjille, ja muille digitaalisen areenan ammattilaisille.

Hyödynnä tapahtumaetusi! 13.-21.3. aikana ostetut seminaariliput erikoishintaan 296,25€ (+ alv 24%,) normaali hinta 395€ + (alv 24%)

Alennuksen saat lippukaupastamme osoitteesta
https://registration.n200.com/survey/0fuz8xtgw6owy
koodilla EASY2018

Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa torstaina 17.5.2018 järjestettävä DigiArenaHelsinki tarjoaa konkretiaa ja ratkaisuja yritysten liiketoimintamahdollisuuksien maksimoimiseen. Tule hakemaan työkalut digitaalisen markkinoinnin ja myynnin luomiseen, analysointiin, mittaamiseen ja kehittämiseen, maksimaaliseen tuottavuuteen tähdäten - inspiroitumista ja verkostoitumista unohtamatta!

#nojargon #digiarenahelsinki

Digitalisaation kiihdyttämä kilpailu, kehittymispaineet ja tuotteille ja palveluille asetettavien vaatimusten jatkuva kiristyminen asettavat liiketoiminnan tekijät uusien valintojen eteen. Investointien tekeminen ja asiakaskäyttäytymisen muutos yhdessä nopeasti uudistuvien teknologisten ratkaisuitten kanssa vaativat nopeita ratkaisuita ja uusia näkökulmia, joita DigiArenaHelsinki esittelee. Seminaariohjelma käsittelee mm. myynnin ja markkinoinnin digitaalista murrosta, kuluttajakäyttäytymistä, brändinrakennusta, b2b-kaupan tulevaisuutta, markkinointiautomaatiota ja sosiaalisen median trendejä.

Seminaareissa puhuvat mm. brändi- ja markkinointitutkijat Sean Pillot de Chenecey sekä Warren Knight Iso-Britanniasta, Markus Ejenäs ruotsalaisesta ProSales Institutesta sekä musiikkipalvelu Deezerin sosiaalisen median erityisasiantuntija Bianca Spada.

”Digitalisaatio on tehnyt markkinoista globaaleja, muuttanut ostamisen äärettömän helpoksi ja tarjoaa joukon jatkuvasti kehittyviä tapoja auttaa ihmisiä tekemään ostopäätöksiä. Jokainen voittava liiketoiminta pohtii näitä aiheita. DigiArena tarjoaa tälle pohdinnalle hyvän ympäristön koko tiimille.”

- Marko Parkkinen, toimitusjohtaja, Ratkaisutoimisto Seedi