easyfairs

Our Exhibitors

PiiMega

PiiMega

3d9

90101 OULU
Finland
http://www.piimega.fi

PiiMegalta saat asiantuntevia ja kokonaisvaltaisia Magento-verkkokaupparatkaisuja yrityksille ympäri Suomen.

Suunnannäyttäjinä kuljemme verkkokauppa-alan aallonharjalla ja tarjoamme asiakkaillemme uusimmat työkalut verkkokaupan pyörittämiseen. Jos sellaisia työkaluja ei vielä ole, me teemme ne. Verkkokauppa-alustana käytämme Magentoa. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme juuri kaupan alalle suunnattua PiiMega® Total Commerce - toiminnanohjausjärjestelmää, jossa on erityisesti kiinnitetty huomiota logistiikan hallintaan sekä kivijalan ja verkkokaupan yhdistelmään.

Panostamme palveluissamme kokonaisvaltaiseen asiakaskokemukseen. Toimimme oppaina, apuna ja tukena kaikissa verkkokaupan elinkaaren vaiheissa. Haluamme, että sekä asiakkaamme että heidän asiakkaansa ovat tyytyväisiä. Siksi teemme verkkokaupan yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakasta kuunnellen. Tarjoamme verkkokauppa-alustan lisäksi apua myös verkkokaupan kehittämiseen ja näkyvyyteen. Meiltä saat myös palvelimet ja ylläpidon eli koko paketti on tarjolla saman katon alta.

Asiakkaamme arvostavat joustavuuttamme, teknistä osaamistamme ja kykyämme kuunnella, jonka vuoksi olemme luotettu ja pitkäaikainen kumppani sekä aloitteleville että kokeneille Magento-kauppiaille. Vaikka koodaamme verkkokaupat tarkasti ja tosissaan, sitä ei tarvitse meidän mielestä tehdä otsa kurtussa tai kapulakielellä. Tärkeintä on rento ilmapiiri ja avoin keskusteluyhteys kaikkien osapuolten välillä!

Products