easyfairs

Featured Speakers

Featured speakers

Jenni Vartiainen kuva

Jenni Vartiainen / Tutkijatohtori, Helsingin yliopisto

Tiede on lasten leikkiä! - leikilliset lähestymistavat varhaiseen tiedekasvatukseen

Jennillä on 10 vuoden kokemus tutkimuspohjaisten luonnontieteiden ja matematiikan opetuksen innovaatioiden kehittämisestä Helsingin yliopistolla. Lisäksi hän toimii opettajankouluttajana ja on aktiivinen täydennyskouluttaja. Jenni väitteli vuonna 2016 pienten lasten tiedekasvatuksesta tiedekerhoympäristössä ja sittemmin tutkimuksen tulosten pohjalta syntyi lapsille leikillistä tiedekasvatusta tarjoava Kide Science, jonka yksi perustaja Jenni on.

Mahdollisuus-lava, torstai klo 11.00

 

Mark Anderson kuva

Mark Anderson / ICT evangelist

Are we nearly there yet

Using technology effectively in the classroom doesn’t have to be difficult, it has to be purposeful. Using technology without thinking or as a gimmick, devalues you as a teacher, the technology and ultimately, what you are trying to do in the classroom. In this keynote, Mark will share how you can apply simple techniques to your teaching and learning toolkit to help you use effective tools to have an impact on where it matters most; your teaching and their learning.

Mahdollisuus-lava, perjantai 12.30 / Johtajapolku, torstai klo 10.00

Jukka Sinnemäki kuva

Jukka Sinnemäki / Opettaja, Jyväskylän kristillinen koulu

Mikä lasta liikuttaa?

Jukka on Jyväskylän kristillisen koulun opettaja ja oli tänä vuonna ehdolla Varkey-säätiön myöntämän "opetuksen Nobelin" saajaksi. Peruskoulutukseltaan hän on kasvatustieteen-ja filosofian maisteri. Sinnemäellä on monipuolinen urheilu -ja liikuntatausta. Viimevuosina pääpaino on enemmän keskittynyt yhteistyöhön kansainvälisten yliopistojen ja tutkimuskeskusten kanssa. Parhaillaan Sinnemäki kehittää ratkaisuja yleisen hyvinvoinnin lisäämiseen koulumaailmassa, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Mahdollisuus-lava, torstai klo 10.00

Paul Collard kuva

Paul Collard / Chief Executive of CCE Creativity, Culture and Education

Using technology to spark creativity in schools

Paul Collard is Chief Executive of Creativity, Culture and Education (CCE) an international foundation dedicated to unlocking the creativity of young people in and out of formal education.  CCE was established to design and  manage the delivery of the Creative Partnerships (CP) programme in England from 2002-2011.

Mahdollisuus-lava, perjantai klo 9.20 / Johtajapolku, perjantai klo 10.20

Heikki Rusama kuva

Heikki Rusama / Co-Founder & CEO, Freeed.com

Opettajilta opettajille - Osaamisen jakaminen ja sen edut opettajalle

Heikki Rusama on Freeed.com-palvelun perustaja ja toimitusjohtaja, jolla on vankka kansainvälinen kokemus muun muassa Rovion ja Sanomien oppimisliiketoiminnoista. Alkuvuonna 2018 julkaistu Freeed.com-pyrkii yhdistämään globaalisti niin opettajat kuin parhaat opetusideat.

 

Tasapaino-lava, torstai klo 13.30

J. Tuomas Harviainen kuva

J. Tuomas Harviainen / Tampereen yliopiston professori

Oppimispelit ja oppimisen pelillistäminen: mitä oikeasti tiedämme?

Tampereen yliopiston professori J. Tuomas Harviainen on uransa aikana tutkinut oppimispelejä ja opetuksen pelillistämistä, sekä koordinoinut oppilaitosten digitalisaatiota. Hän on yksi pelien hyötykäyttöön erikoistuneen Simulation & Gaming -aikakauskirjan päätoimittajista ja toimii akateemisen työnsä ohessa palvelumuotoilu- ja strategiakonsulttina.

Mahdollisuus-lava, perjantai klo 11.20