easyfairs

Exhibitor list

Our Exhibitors

@ The Right Track

@ The Right Track

P4.486

1000 Brussel
Belgium
www.drivity.eu

At the right track optimizes the driving skills of material handling equipment drivers via the Drivity solution. The goal: creating a safe and healthy workplace. Moreover, every driver that drives safely is also protecting the environment... and vice versa. These driving skills pay off, for you, the workplace, and for the environment.

Products

Product news

  • https://www.youtube.com/watch?v=w2Zw_1DluJs

    Wolftech uit Machelen is al jaren gespecialiseerd in bekistingsystemen en stellingen. Om de interne vloot naar het hoogste niveau te tillen, doen ze beroep op Drivity, het hard- en softwareproduct van At The Right Track. Het intelligente systeem registreert én analyseert diverse gegevens van zowel het voertuig als de bestuurder.
    Uit onderzoek blijkt dat 80% van de ongevallen op de werkvloer te wijten is aan menselijke fouten. Door de continue opvolging van zowel de heftrucks als de bestuurder, kan er op elk moment gecoacht worden om de rijstijl te optimaliseren. Hiermee wordt ook de levensduur van de bedrijfsinterne vloot fors verlengd.
    Kris Lambrecht, directeur Wolftech verklaart: “We hebben gekozen voor het Drivity concept van At the right track omdat we in het verleden reeds positieve ervaringen hadden met de aangeboden veiligheidsopleidingen maar nu tevens ook een continue zicht bekomen over onze vloot en rijstijl van onze chauffeurs. Als vooruitstrevende onderneming hebben we dan ook vrij snel beslist om het Drivity pakket in te voeren. Nu drie jaar later kunnen we vaststellen dat onze “total cost of ownership” drastisch is gedaald. Onze jaarlijkse kost is makkelijk met meer dan 70% gedaald.”