easyfairs

Exhibitor list

Our Exhibitors

Construction Media B.V.

Construction Media B.V.

P4.046

5521CA Eersel
Nederland
www.constructionmedia.nl

Construction Media is al meer dan 15 jaar specialist in audiovisuele kennisoverdracht op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het door ons ontwikkelde e-learning platform biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van onze standaard producten, maar ook maatwerk is mogelijk. Wilt u ook de kennis en bewustwording van uw medewerkers vergroten? De oplossingen van Construction Media zijn zeer betaalbaar, eenvoudig te implementeren en prettig in gebruik. Daarnaast is onze manier van kennisoverdracht erg duidelijk; één beeld zegt immers meer dan duizend woorden!

Products

Product news

 • Nieuw: E-learning cursus BHV

  Binnenkort lanceert Construction Media een nieuwe E-learning cursus; De BHV Box. Op een unieke wijze wordt het theoriegedeelte van de BHV-stof behandeld aan de hand van praktijkgerichte filmbeelden met voice-over, een online presentatrice en animaties. Bij elk onderwerp behoren een aantal vragen waarmee de opgedane kennis wordt getoetst. Aansluitend op de E-learning cursus vindt er een praktijkdeel plaats. Het gebruik van E-learning zorgt voor meer flexibiliteit omdat cursisten in de mogelijkheid worden gesteld om te leren op elk gewenst moment. Daarnaast kunnen de verletkosten worden beperkt. Op basis van onze ervaringen verwachten wij zeer goede resultaten, aangezien de combinatie van kijken, luisteren en oefenen het beste rendement geeft.

 • Nieuwe Toolboxer films uitgebracht

  Onlangs zijn er weer een drietal nieuwe Toolboxer films toegevoegd aan de mediatheek. Het gaat om de onderwerpen 'Stoten, snijden en knellen', 'Werkdruk' en 'Pneumatisch handgereedschap'.

  De mediatheek bestaat nu uit de volgende titels:

  INL01 Gevaarlijke situaties en onveilige handelingen
  INL02 Fysieke belasting
  INL03 Persoonlijke Beschermings Middelen
  INL04 Nieuwe werknemers
  INL05 Brandveiligheid
  INL06 Lawaai
  INL07 Lassen
  INL08 Elektriciteit
  INL09 Noodsituaties
  INL10 Heftrucks
  INL11 Gevaarlijke Stoffen
  INL12 RSI
  INL13 Orde en Netheid
  INL14 Machineveiligheid
  INL15 Valgevaar
  INL16 Hijsen
  INL17 Inslag opslag en uitslag
  INL18 Elektrisch handgereedschap
  INL19 Omgang met collega's
  INL20 Stoten, snijden en knellen
  INL21 Werkdruk
  INL22 Pneumatisch handgereedschap

  Uiteraard blijven wij nieuwe films uitbrengen, waarbij onze klanten input kunnen leveren in de vorm van suggesties.