easyfairs

Exhibitor list

Our Exhibitors

Nedelko Belgium nv

Nedelko Belgium nv

P4.508

2650 Edegem
Belgie
www.nedelko.be

Nedelko Belgium N.V. is sinds februari 1997 actief bezig met de directe import en distributie van hoogwaardige elektrotechnische materialen, elektronica componenten, veiligheidssystemen, codeersystemen en LED verlichtings produkten. Vanuit verkoopspanden te Edegem en Barendrecht (Nederland) leveren wij onze producten aan Elektrotechnische installateurs en groothandelaars. Kastenbouwers, panelenbouwers, chemische en petrochemische industrie. Wij zijn tevens actief bij scheepsbouw, de offshore industrie en vele andere takken van handel en industrie.

Door een uitgelezen voorraad en moderne orderverwerking kunnen snelle levertijden gerealiseerd worden.

Products

Product news

 • Prolumia Led verlichting

  Prolumia heet u van harte welkom!

  Door onze brede ervaring kunt u voor advisering, demonstraties en overige informatie over LED-verlichting terecht bij Prolumia. Door een uitgelezen voorraad zijn wij in staat u snel van de juiste producten te voorzien.

  Uiteraard gelden alle voordelen van LED-verlichting zeker voor onze Prolumia LED's. Zo gebruiken deze LEDs aanzienlijk minder energie dan de traditionele verlichting en gaan zij vele branduren langer mee.

  Binnen de website vindt u gedetailleerde productgegevens, inclusief informatie over optionele en benodigde accessoires voor zowel inbouwverlichting, als voor buitenverlichting.

  Prolumia-LED-TL-Buizen-2013-9504f7.pdf

  www.prolumia.be

 • SPC Brady

  Nieuw in het Nedelko assortiment
  SPC is één van ’s werelds grootste producenten van smeltspin polypropyleen adsorptiematerialen, ook wel sorbents genoemd. SPC sorbents kunnen tot 20 keer hun eigen gewicht opnemen en zijn dus uitermate geschikt voor industriële onderhoudswerkzaamheden en voor de bescherming van het milieu (het indammen en opruimen van calamiteiten). Ze kunnen flexibel worden ingezet; ze zijn beloopbaar, te gebruiken op water, rondom machines en op werkbanken, als poetsdoek of vloermat. Dankzij het gamma opvangproducten (vloerelementen, opvangpalletten en flexibele opvangbakken), zorgt SPC ook voor het creëeren van een nette én veilige werkomgeving.

  SPC beschikt over een uitgebreid distributienetwerk verspreid over 55 landen en heeft productiefaciliteiten in de Verenigde Staten, België en Hong Kong.

  Sinds april 2007 maakt SPC deel uit van de Brady Corporation, wereldmarktleider in de productie van labels en identificatie-oplossingen.

  SPC-ECL.pdf

  http://www.nedelko.eu/pdf/spc_catalogus_2008.pdf

 • Prolumia I-panels

  Nieuw in het assortiment

  Vanwege de snelle ontwikkelingen op de LED verlichtingsmarkt worden ook bij Prolumia regelmatig updates in producten doorgevoerd en worden er nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd.

  Bent u niet helemaal zeker van sommige specificaties of komt u er niet goed uit neem dan contact met ons op.


  LED I-Panels

  In de groep kantoorverlichting zijn er nieuwe I-Panels toegevoegd. Het I-Panel is een revolutionair op witte LEDs gebaseerd product, ontworpen voor zowel professionele, commerciële als huishoudelijke toepassingen. Het I-Panel is ontworpen voor rechtstreekse plaatsing in standaard systeemplafonds, voor installatie in terugvallende uitsparingen, montage tegen het
  plafond en om vrij op te hangen. Het I-Panel kan tevens aan de muur worden bevestigd als aanvullende lichtbron en/of decoratieve verlichting.

  Prolumia-I-Panel-serie.pdf

  http://www.prolumia.eu/ledipanellightserie.html

 • Prolumia LED Lampen

  LED Lampen

  In de groep Retrofitverlichting vindt u, naast de al bestaande lampen, een reeks nieuwe LED lampen.
  Deze lampen zijn allen ontworpen ter vervanging van traditionele gloei-, spaar- en halogeen lampen. Wederom garanderen wij u een goede kwaliteit en zijn ze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen qua kleur, verlichtingshoek en wel of niet dimbaar.

  Prolumia_Retrofit_lampen-met-G4-zonder-prijzen.pdf

  http://www.prolumia.be/shop/be/prolumia/led-binnen...