easyfairs

Exhibitor list

Our Exhibitors

Trigion Security

Trigion Security

P8.006

2000 Antwerpen
Belgie
www.trigion.be

Trigion is gespecialiseerd in bewaking op diverse terreinen en voor verschillende doelgroepen. Met kennis van zaken en met professionele bewakingsagenten. Trigion is marktleider in de bewaking van musea.

Onze teams staan dicht bij de klant en zijn voortdurend in beweging. Wij dragen zorg voor onze medewerkers door ze permanent bij te scholen en hen zo te selecteren dat ze zo dicht mogelijk bij hun werkplek wonen.

Prijs‐kwaliteit en proactiveit zijn bij Trigion geen loze beloften. Dat blijkt niet alleen uit onze klanttevredenheidsonderzoeken, maar ook uit onze langdurige relaties. Omdat we doen wat er van ons verwacht wordt. En eigenlijk altijd net iets meer dan dat.

Wilt u weten wat Trigion voor uw organisatie kan betekenen? Kijk voor meer informatie op www.trigion.be of bel 03 224 38 00. Wij zijn u graag van dienst.

Trigion maakt deel uit van Facilicom Group Belgium. Naast bewaking, is Facilicom ook actief in (gespecialiseerde) schoonmaak (Gom), bedrijfscatering (Prorest), technisch onderhoud (One Building Maintenance) en facility management (Facilicom Solutions). Meer informatie vindt u op www.facilicom.be.

Product news

  • Beveiliging in musea naar een hoger niveau

    Sedert de aanslagen in eerst Parijs en later Brussel, kwam heel het land onder een verhoogd veiligheidsniveau te staan, bepaald door OCAD (Orgaan voor de Coördinatie en Analyse van de Dreiging). Dat heeft niet alleen zijn gevolgen voor de paraatheid van politiediensten maar ook voor musea. Zijn vormen immers een reëel doelwit en moesten in vele gevallen hun beveiligingsmaatregelen aanpassen. Om te achterhalen wat de concrete impact is, had Top Security een gesprek met Steven Verrept, Sales Manager van Trigion.

    http://bit.ly/2g1yuAk