Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

.Flowvy® | Monikanavainen ratkaisu vaativaan liiketoimintaan

.Flowvy® | Monikanavainen ratkaisu vaativaan liiketoimintaan

4f41

NETHIT OY | SKJ SYSTEMS OY
Finland
https://flowvy.com

Olemme kehittäneet ohjelmistoja ja kokonaisratkaisuja kassavirran hallintaan jo 25 vuoden ajan. Hyödynnämme kokemustamme ja laajaa toimialakohtaista tietämystämme ollaksemme monikanavaisten kassavirtaratkaisujen edelläkävijä Suomessa ja koko Euroopassa.

Olemme monikanavaisen kaupan arvostetuinta tietoa tarjoava asiantuntija. Kehitämme ja ylläpidämme verkkokauppajärjestelmän kokonaisuuksia.

Jeemly ja Flowvy ovat SKJ Systemsin ja Nethit Systemsin kehittämä kassavirtaratkaisujen seuraava sukupolvi.

Jeemly ja Flowvy perustuvat tuttuihin, testattuihin ja pitkälle kehitettyihin ohjelmistoihin. Ne skaalautuvat mutkattomasti käyttäjänsä muuttuviin tarpeisiin.

Products

Product news

 • Keskustelutilaisuus 6.10 klo 10:00 - Tule mukaan!

  Onnistuminen liiketoiminnassa: Johtamista ja päätöksentekoa, mukautuvia prosesseja ja sattumaa – monikanavaisen myynnin analyysin kautta tuloksiin.

  Vähemmän kuluja, enemmän tuottoa. Tämä on kaupan ikiaikaisen tavoitteen ydin. Toimintaympäristö kaupan alalla muuttuu jatkuvasti. Tutkimme 200 monikanavaisen asiakkaamme tekoja ja tuloksia. Löytyykö tästä analyysistä keinopohjaa onnistumiseen teille ja meille?

 • Miten rakennetaan myyvä ja menestyvä verkkokauppa?

  Keskikokoisella, kaksi vuotta toimineella asiakkaallamme on vuositasolla noin 800 000€ myyntiä verkossa. Monet niistä on olleet meille tullessaan tavallisia, pieniä pk-yrityksiä, joilla ei ole ollut monikanavaisen myynnin osaamista.

 • Kun verkkokauppa ja kassajärjestelmä sopivat yhteen

  Kun verkkokauppa ja kassajärjestelmä sopivat yhteen

 • Yrittäjän opas onnistuneeseen verkkokauppaan

  Verkkokaupan perustaminen on yksinkertaisimmillaan erittäin helppoa. Verkkoliiketoiminnassa menestyminen ei. Digitaalinen kauppa vaatii kovaa työtä ja osaamista, mittakaavasta riippumatta. Verkkokaupparatkaisuissa on myös todella suuria eroja.

 • Tuotearvostelut verkkokaupassa parantavat myyntiä

  Useat asiakkaat lukevat verkkokaupan tuotearvosteluja ja pitävät niitä luotettavina. Tuotearvostelut parantavat verkkokaupan luotettavuutta, kävijämäärää sekä ostoprosenttia. Miten houkutella asiakkaita tekemään tuotearvosteluja?

 • Flowvyn laajennuksella automatisoit koko tilaus-toimitusketjun ja optimoit tuotevirran

  Flowvyn laajennuksella automatisoit koko tilaus-toimitusketjun ja optimoit tuotevirran