Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Tehden

Tehden

4g46

20250 Turku
Finland
https://www.tehden.com/

Tehden Ltd provides business software and IT consultancy services for enterprises.

The main product of Tehden Ltd is Tehden software, a user-friendly web-based ERP system with built-in POS functionality for businesses in the fields of commerce, sport & fitness and beauty & wellness.

Tehden software facilitates the flow of information among business functions, including sales, product management, customer management and appointment scheduling. The system also includes an internet booking service for consumers.

Product news

 • Liiketoimintaa tehostavia ohjelmistoja kehittävä Tehden Oy on yksi vuoden 2019 kasvajista

  Yrityksen liikevaihto on kasvanut viimeisen kolmen vuoden aikana keskimäärin 24 % vuosittain, mikä on yli kymmenen prosenttiyksikköä enemmän kuin ohjelmistoalalla keskimäärin.

  Vuonna 2013 lanseerattua Tehden-pilvipalvelua käyttää tällä hetkellä jo yli 700 kotimaista asiakasta kassatoimintoihin, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin.

  "Tehdenin voimakas kasvu kolmen vuoden aikana perustuu asiakasmäärän ja asiakaskoon kasvuun sekä uusiin myytäviin tuotteisiin. Viime vuosina on julkaistu useita järjestelmäintegraatioita, jotka automatisoivat tiedonkulkua esimerkiksi Tehdenin kassajärjestelmän ja varastonhallinnan sekä eri verkkokauppa-alustojen välillä. Myös sähköiset integraatiot Tehdenin ja Netvisor- sekä Procountor-taloushallintojärjestelmien välillä ovat avanneet uusia mahdollisuuksia", Tehdenin toimitusjohtaja Heli Nykänen kertoo.

  Tehden työllistää parhaillaan noin 30 ohjelmistokehityksen, myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ammattilaista Turussa. Toimitusjohtaja Nykänen antaa tunnustusta osaavalle ja ammattitaitoiselle henkilöstölle: "Tärkein kasvun mahdollistaja ovat loistavat tehdeniläiset, jotka yhdessä luovat sen mitä Tehden on. Tehdeniläisten porukka vie Tehdenin toimintaa eteenpäin, ja suuri kiitos kasvusta kuuluu heille."

  Tehden on panostanut erityisesti liiketoiminnan työkalujen ja prosessien kehittämiseen asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

  "Olen kiitollinen asiakkaidemme luottamuksesta. Asiakkaitamme ovat esim. Broman Group-konserni, Laatukoru-ketju, Leipomo Rosten, Leluliike Casagrande ja Vocatum-kuntosaliketju. Tehdeniä käyttävät myös monet crossfit-salit sekä palveluyritykset, kuten ajoneuvoja myyvät ja huoltavat liikkeet", Nykänen sanoo.

  "Tänä syksynä julkaisemme uusina tuotteina integraation Verifonen maksupäätteisiin ja inventointikäsipäätteet. Esittelemme uutuuksia marraskuussa Retail Experience Live -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa", Nykänen jatkaa.

  https://www.tehden.com/ajankohtaista/kauppalehti-m...