easyfairs

Our Exhibitors

Restakoti Oy

Restakoti Oy

212

40320 Jyväskylä
Finland
https://www.restakoti.fi

RestaKoti Oy on vuonna 2010 perustettu kattohuoltoihin ja hormipinnoituksiin erikoistunut yritys tuhansien kattopesujen ja huoltojen kokemuksella. Toimimme yhteistyössä kansainvälisen ja arvostetun BMI Groupin kanssa ja olemme ainoa BMI Ormaxin valtuuttama kattopinnoittaja Suomessa. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 15 miljoonaa euroa. Työllistämme tällä hetkellä noin 150 asiantuntijaa ja tähtäämme vahvaan kasvuun. Oma ammattitaitoinen henkilöstö, korkealuokkainen kalusto sekä erinomainen asiakaspalvelu takaavat laadukkaan työn ympäri vuoden.

Päivittäistä toimintaamme ohjaavat arvomme ovat: Onnistutaan yhdessä, ilahdutetaan asiakasta, halutaan kehittyä, riemuitaan aikaansaamisista ja toimitaan vastuullisesti.

Asiakaskuntamme koostuu kiinteistönomistajista, taloyhtiöistä ja isännöitsijöistä. Palvelumme soveltuvat niin
kuluttajille kuin taloyhtiöille ja projektikohteisiin.

Kaksi oman alansa suurinta toimijaa BMI Ormax ja RestaKoti Oy yhdistivät kokemuksensa, osaamisensa ja laadun, josta syntyi pitkän kehitystyön tuloksena markkinoiden paras tiilikattopinnoite - Ormax Pro. Ormax Pro -tiilikattopinnoite pysäyttää katon rapautumisen ja palauttaa katon alkuperäiset ominaisuudet ja suojan uutta vastaavan tasolle. Pinnoite ruiskutetaan katolle kaksi kertaa, jolloin ensimmäinen kerros imeytyy syvälle tiilen rakenteisiin ja vahvistaa sitä. Toinen kerros luo lujan ja pitkäkestoisen pinnan tiilelle vuosiksi eteenpäin. Ormax Pro on ainoa BMI Ormaxin hyväksymä kattopinnoite, joka säilyttää BMI Ormaxin valmistamien kattotiilien alkuperäisen takuun.

RestaKodin tiilikattopinnoitus on katon merkkihuolto, joka alkaa katon pesusta, sammaleen poistosta ja katon pinnoituksesta. Merkkihuolto päättyy vasta takuuajan viimeisenä vuotena ja se pitää sisällään takuuajan tarkastukset, huollot ja jatkuvan kattohuoltotuen. Oikeanlaisen pinnoitteen ja huoltotoimenpiteiden ansiosta BMI Ormaxin valmistaman tiilikaton alkuperäinen tekninen takuu säilyy ennallaan. Takuuajan tarkastuksia ja huoltoja tehdään osana tuotekehitystä ja laadunvalvontaa. Virheetön kattohuoltohistoria takaa pitkäikäisen katon ja tuo merkittäviä kustannussäästöjä kiinteistön omistajille. Näin laajan kattohuoltopaketin tarjoaa Suomessa ainoastaan RestaKoti Oy yhteistyössä BMI Ormaxin kanssa.

Ota yhteyttä ammattilaiseen katon pesuun, kasvuston torjuntaan, huoltoon, maalaukseen/pinnoitukseen liittyvissä asioissa: www.restakoti.fi