easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

WINLED OY LTD

WINLED OY LTD

-

33900 Tampere
Finland
www.winled.fi

Winled Oy LTD is a LED-manufacturer from Finland, who has a passion for lighting. In addition to high-quality products, we offer a top-notch lighting design service. We have something to offer for architects as well: we have a popular, free lighting design add-on for Revit called LIGHTS.

Products

Product news

  • Palvelut suunnittelijoille ja arkkitehdeille

    Me Winledillä haluamme tarjota arkkitehdeille ja suunnittelijoille mahdollisuuksia entistä parempiin ratkaisuihin nyt ja tulevaisuudessa. Siksi olemme suunnanneet vahvasti resursseja tietomallinnukseen ja tuotetietoihin.

    Valaistussuunnittelua ja laskentaa voit hyötykäyttää kohteeseen kuin kohteeseen. Suunnittelijoidemme pätevyydet riittävät hoitamaan vaikeimmatkin kohteet, olemme olleet mukana useassa Liigatason jäähalliprojektin kilpailussa, suunnittelleet laskettelurinteitä, raviratoja yms. Suunnittelemme n. 400 projektia vuosittain. Suunnittelua toteutamme Dialux EVO:lla ja Revitillä.

    LIGHTS on Winledin Autodeskin Revittiin tekemä lisäosa, joka on arkkitehtien käytössä jo yli sadassa eri maassa. Valaisinmallit löytyvät myös MagiCADista ja Prodlibistä sähköiseen suunnitteluun.

    https://www.winled.fi/arkkitehdeille