easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Hide-a-lite

Hide-a-lite

601

20101 TURKU
Finland
http://www.hidealite.fi/

Hide-a-liten LED-valaisimissa yhdistyvät uusin tekniikka, muotoilu sekä toiminnallisuus. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu sopimaan pohjoismaiseen tyyliin sekä laatu- ja ilmastovaatimuksiin ja ne soveltuvat niin yksityisiin kuin julkisiin tiloihin. Tuotekehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota myös tuotteiden helppoon asennukseen. Brändin takana on vuonna 1948 perustettu ruotsalaisyritys, joka on kodin valaistuksen markkinajohtaja Ruotsissa.

Products

Product news

 • Hide-a-lite Uutuudet 1:2019 -esite

  Hide-a-liten kaikki kevään uutuudet yksiin kansiin koottuna.

  https://viewer.ipaper.io/elektro-elco-99/uutuudet-...

 • Hide-a-lite LED-valonauhat ja profiilit -esite

  LED-nauhojemme ja profiiliemme avulla voit luoda valaistusratkaisuja niin yksityisiin kuin julkisiinkin tiloihin, sekä sisälle että ulos. Esitteeseen olemme valinneet joitain esimerkkejä ympäristöistä, joihin ratkaisumme sopivat. Lisäksi olemme laatineet yhteenvedon tuotteista, jotka valitsimme käytettäviksi esimerkkikohteissa. Toivomme näiden tarjoavan inspiraatiota ja synnyttävän ideoita tuleviin valaistusprojekteihisi!

  https://viewer.ipaper.io/elektro-elco-99/led-valon...

 • Uutuudet 2018:2

  Tarjolla on hyvin kiinnostava valikoima tuotteitamme josta toivomme myös sinun pitävän. Ohessa Hide-a-liten Uutuudet 2018:2 -esite, joka esittelee viimeisimmät valaisinuutuutemme.