easyfairs

Programme

Program 2017

Föreläsning 17 januari

Stefan Holm


Vad som krävs för att nå toppen! 

Stefan Holm är en av Sveriges största idrottare genom tiderna. Under sin karriär har Stefan vunnit otaliga priser och synts flitigt i svensk media. Även de som inte är det minsta sportintresserade har kunnat undgå Stefan genom åren. Nu för tiden är han en populär och efterfrågad föreläsare. 


Stefan Holm har i sin karriär vunnit 1 OS-guld i Atén 2004, 1 silver i utomhus-VM, 4 guld i inomhus-VM, 2 guld i inomhus-EM och otaliga SM-guld. Många av dessa höjdhoppsfinaler har avgjorts med stor dramatik. Stefan berättar i sin föreläsning om de oförglömliga sportögonblicken och känslan av att vinna. Men han beskriver också sin noggranna och tuffa träning och hur han hela tiden arbetade med att motivera sig för att bli ännu bättre.


Att arbeta hårt för att nå sina mål var inget nytt för Stefan. Redan som ung fick han höra att han aldrig skulle kunna nå världstoppen i höjdhopp på grund av sin ringa längd. Men med en inställning och attityd som få andra sportsmän kan mäta sig med gav han aldrig upp. Därför vill han nu inspirera människor att inte ge upp bara för att de kanske inte har de bästa förutsättningarna i början. Våra prestationer sitter i våra huvuden och med hårt och disciplinerat arbete kan man nå hur långt som helst.

Föreläsning 18 januari kl 13.00

Rebecka Zetterström


Hållbar konsumtion?


Företag och myndigheter är flitiga inköpare – från kaffe till kontorsmaterial och yrkeskläder. Vi blir också allt mer medvetna om hur våra inköp berör miljön och människor långt utanför vår egen sfär. 


Rebecka Zetterström, CSR-ansvarig på New Wave Group, berättar om hållbarhet inom profilindustrin och hur företag kan bidra till hållbar utveckling genom sina inköp.    

Föreläsning 19 januari kl 13.00

Per Holknekt


Kan jag, kan du, kan vem som helst 

Det är Per Holknekts gränslösa arkiv av upplevelser och erfarenheter som gör honom unik. Som åhörare får du ta del av känslosamma och värdefulla berättelser från Pers sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår.

Per har inte bara hunnit startat 32 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. alkoholberoende. 

Per har en unik förmåga att förvandla aska till eld. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. årets grundare på Entreprenörsgalan 2010.

Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.