easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Café Bar Sverige AB

Café Bar Sverige AB

H:02

61621 Åby
Sweden
www.cafebar.se

Vårt löfte till dig som kund – En perfekt kopp varje gång, oavsett var du befinner dig i Sverige.
Vårt kundlöfte är centralt för oss och därför väljer vi att ha full kontroll i hela kedjan. Vi jobbar hela tiden med förbättring och utveckling med ett enda mål och det är att än bättre serva våra kunder så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet med en god kopp vid sidan av.

Vi finns i hela landet med egen personal med kundlöftet att alltid servera en god kopp oavsett om det är varm eller kall dryck som efterfrågas. Vi arbetar uteslutande med ledande leverantörer inom vår branch för att säkerställa att det vi lovar också levereras. Vi tillhandahåller automater, ingredienser och service av högsta klass och har alltid egen personal med hög kompetens som utför samtliga delar av vår leverans.

Products

Product news

 • Schaerer Coffee Soul

  Café Bars Coffee Soul en pionjär i en ny generation kaffemaskiner. Serverar upp till 250 koppar/dag, vilket imponerar, och att espresson håller riktigt hög klass men det som gör Soul till en pionjär är Best Foam™. På det sätt Soul hanterar mjölken, fantastiskt. Krämigt mjölksskum med silkeslen, snövit yta. Kaffedrycker med mjölk är en ren fröjd i Coffee Soul. Tänk dig en egen barista på kontoret!

  https://www.cafebar.se/produkter/kaffemaskiner/

 • 23 goda anledningar

  Våra bönor kommer från utvalda odlingar och länder. Vi säkerställer att blandningen, rostningen och smakprofilen alltid är densamma i varje påse. Sortimentet är utvalt med stor omsorg för att Du ska finna Din favorit. När du vill byta favorit, eller prova någon ny blandning är det enkelt!

  Du kan känna dig trygg i att alltid få högsta kvalitet och vi lämnar smakgaranti. Stor andel certifierade bönor som skapar möjlighet till förändring. Att odlare och anställda, med egen kraft kan förbättra sina arbets- och levnadsförhållanden. Ekologiskt kaffe värnar om miljö och människa. Riktigt bra hållbara alternativ för framtiden.

  I vårt eget sortiment, Café Bar Premium, har vi endast valt mjölkpulver som är 100% naturlig mjölk.

  Du ska få en perfekt kopp varje gång, då är ingredienserna viktiga på samma sätt som att maskinen är viktig. Det ena utesluter inte det andra. Vi väljer ut ingredienserna med omsorg för att din perfekta kopp ska bli verklighet.

  https://www.cafebar.se/produkter/vart-sortiment/