easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

Företagsuniversitetet AB

Företagsuniversitetet AB

F:11

12127 STOCKHOLM-GLOBEN
Sweden
www.foretagsuniversitetet.se

Din partner i det livslånga lärandet
Företagsuniversitetet är den perfekta arenan för organisationer
och medarbetare som vill framtidssäkra sin karriär och sin verksamhet. Genom att kontinuerligt uppdatera sig och se till att att alltid ha aktuella och relevanta kunskaper läggs grunden till en framgångsrik och lönsam verksamhet.
Låt Företagsuniversitetet bli din partner i det livslånga lärandet.

Vi erbjuder: Öppna kurser (både fysiska och digitala), Företagsinterna utbildningar, Konferenser och YH-utbildning.

Företagsuniversitetet är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag. Vi ägs av Stiftelsen Kursverksamheten vid Stockholms universitet och har som mål att leverera utbildning av högsta kvalitet, utbildning som ger praktiska och aktuella kunskaper som du kan använda direkt, dagen efter kurs.

Varje år har vi nöjet att hälsa ca 5000 kursdeltagare välkomna till oss. De kommer till oss från privat näringsliv och offentlig sektor, från olika branscher och från olika delar i landet. De lämnar oss fulla med nya kunskaper och erfarenheter, inspiration och ett nytt nätverk. Till vår glädje kommer så många som var tredje tillbaka till oss.

Vi vet att en utbildning är en investering för framtiden, både för den enskilde medarbetaren och företaget. Därför är det självklart för oss att våra utbildningar ska hålla högsta kvalitet. Kursinnehållet är alltid aktuellt och relevant för din yrkesroll och du får dessutom kunskap om nya trender och tendenser. Pedagogiken kombinerar teori med många praktiska övningar, arbete med verklighetsnära case, diskussioner samt möjlighet till erfarenhetsutbyte och nätverkande. Och inte minst viktigt – vi ger dig en service på toppnivå, allt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för inlärning.

Kontakta oss gärna per telefon 08-600 62 00 eller via e-post info@foretagsuniversitetet.se så berättar vi mer om oss och vad vi kan erbjuda dig.

Se gärna vår film om Livslångt lärande: https://foretagsuniversitetet.solidtango.com/video/livslangt-larande--3

Products

Product news

  • Från "earn a living" till "learn a living" - trendspaning om learnability och ledarskap

    Daniel Kjellson, Företagsuniversitetets framtidsstrateg, gör en spaning om framtidens ledarskap och vikten av kontinuerlig kompetensutveckling - bli din egen rektor - och byt ut "earn a living" mot "learn a living"!