easyfairs

Exhibitor catalogue

Exhibitor list

Gotland - En kort resa långt bort

Gotland - En kort resa långt bort

D:08

62157 VISBY
Sweden
www.destinationgotland.se

Gotland - En kort resa långt bort!
Mässgrupp Gotland är en samverkan bland 25 företag på ön inom turistnäringen som marknadsför Gotland gemensamt. Här träffar ni bla Wisby Strand vår Kongresshall på ön som tar 1000 personer samtidigt. Du träffar även dom större hotellen på ön samt Destianiton Gotland och FlygBra. Vill du lägga ett Event på ön så finns Hansa Event och GoGotland även dom i montern. Välkomna

Products

Product news

 • Hansa Event - Gotlands ledande eventbyrå

  Med tolv års erfarenhet av att arrangera konferenser och möten på Gotland och tusentals genomförda event i bagaget vågar vi påstå att vi är bäst på Gotland.

  Kom och träffa oss på Möten & Events. Vi är ett eventbolag med medarbetare vars hjärtan klappar för ön och möten mellan människor. Vi levererar alltid med mycket hjärta, personlighet och engagemang. Vi tar er med bortom de vanliga turiststråken och låter er upptäcka Gotland från vårt perspektiv, gotlänningens.

  Möten du minns – på vår hemmaplan Gotland.

  ----

  Önskar ni boka ett personligt möte under mässan så hör av er till Niclas Bylund på 0738-500 700 eller niclas@hansaevent.se

  www.hansaevent.se

 • Best Western Strand Hotel i Visby

  Best Western Strand Hotel Visby
  Välkommen till ett förstklassigt hotell med personlig service och miljöanpassning. Best Western Strand Hotel ligger mitt i världsarvsstaden Visby precis innanför ringmuren. Strand är omgivet av vackra medeltida miljöer, ett stenkast från havet. Hotellet ligger i gamla Visby Bryggeris lokaler från 1854. Bryggeriet förvandlades till hotell 1982 och började som ett mindre familjehotell med 13 rum. Idag består hotellet av 124 rum & sviter och är medlem av den internationella hotellkedjan Best Western. Här erbjuds du en avslappnad atmosfär på en magisk ö med fri tillgång till vår mysiga relaxavdelning.

  Välkommen till oss!

  https://www.strandhotel.se/