easyfairs

Exhibitor list

Exhibitor list


Pirtek Benelux bv

Pirtek Benelux bv

F06

3047BR Rotterdam
Netherlands
www.pirtek.nl

Pirtek Hose Centres sell 'Matched' hose and fittings manufactured to the highest international standards.
Apart from being constantly accepted as a universal name synonymous with quality, Pirtek supply hydraulic products to large numbers of the world’s leading manufacturers. This ensures that Pirtek products are at the forefront of world technological innovation - a vital factor in a company's ability to stay ahead of competition in today's competitive climate.

Each Pirtek Hose Centre carries a comprehensive stock of hoses and fittings in order to provide customers with instant 'over-the-counter' service.

More importantly, each centre acts as the base for a number of 'Mobile Workshops' manned by trained technicians and capable of replacing almost any hose assembly 'on-site'; in a factory, in a council yard, on a construction site, or the side of a motorway. Response time to a customer's call is within the hour - often much faster. The business has been built through this speed and effectiveness under pressure.

Pitek's reputation has become synonymous with effective service to the 'End User' market sector. Hydraulic hose failure when in use causes an immediate problem for the user.

Product news

 • Test your speed skills at Pirtek's

  Pirtek is known for its lightning fast service. That is why Pirtek (UK) is sponsoring an automobile race team. In the Netherlands the Pirtek Motor Team from Motor Club Kulderij (MCK) will be on the TT-Assen circuit.
  Of course, everyone wants to experience that speed. You are invited to take place in the Pirtek stand F06 behind the race simulator. The fastest lap winner will receive a nice gift.

  http://www.pirtek.co.uk/racing

 • Groot maintenance project Pirtek bij Strukton Rail Equipment

  Strukton verricht onderhoud aan onderhoudsmachines voor railinfra.
  Met zijn technologie en specialismen wil Strukton bijdragen aan een sector die instaat voor kwaliteit en veiligheid van spoorvervoer, weginfrastructuur en technische installaties en gebouwen. Opdrachtgevers bevinden zich zowel binnen Europa alsook steeds meer daarbuiten. railsystemen: ontwerp, nieuwbouw, vernieuwing, beheer en onderhoud van light- en heavy-railinfrastructuur, elektrische treinsystemen en mobiliteitsystemen (Strukton Rail).

  Voor dit verslag is de web-redaktie van Pirtek te gast bij Strukton Rail Equipment bv in Zutpen.
  Op deze locatie wordt materieel onderhouden om deze weer beter in staat te stellen onderhoudswerk te doen aan spoorweg en railsystemen. Tal van specialistische treinstellen zijn uitgerust met uiteenlopende hydraulische equipment die nodig is om oude spoortrajecten op te breken, nieuwe fundering te storten , rails te leggen en onderhouden.

  TOT OP HET BOT
  In de grote, overdekte werkplaats in Zutphen staan tijdens de rondgang zes verschillende machines opgesteld voor onderhoud en revisie. Eén onderhoudsmachine waar aan wordt gewerkt heeft een lengte van circa 35 meter. De locomotief wordt ‘tot op het bot’ geheel gestript tot een casco. “Dieselmotor wordt verwijderd en gereviseerd, plaatwerk geschilderd, assen gedraaid en vele, vele meters hydrauliekslang vervangen. De revisietijd omvat een periode van enkele maanden.” Deze samenvatting klinkt uit de mond van dhr Ed Schaufeli, Hoofd Technische Dienst, als een dagelijkse klus.

  WERKPLAATS BINNEN WERKPLAATS
  Dit werk ís inderdaad dagelijks werk voor Schaufeli en zijn gespecialiseerde medewerkers. Deze klus is echter zeer omvangrijk wanneer alleen gekeken wordt naar de hydrauliek die in deze machine is verwerkt. Gelukkig is er een goede samenwerking met Pirtek-Arnhem. Hierdoor werd voor dit project een Pirtek werkplaats geïnstalleerd binnen de Strukton loods. Een uitstekende oplossing, nu kan elke dag worden gewerkt aan de revisie. Een omvangrijke voorraad aan Pirtek-hydrauliekslangen en -koppelingen is voor handen en wordt wekelijks aangevuld.
  De dagelijkse leiding bij Strukton is in handen van werkplaats chef Rob van den Broek: “Pirtek kwam als gunstigste inschrijver met de prijs- kwaliteit verhouding.” Een goede keus. “Daarbij kwam tevens de korte aanrijtijd vanuit Arnhem, die inmiddels is terug gebracht tot nihil door de tijdelijke Pirtek werkplaats.” Er heerst een plezierige, ontspannen werksfeer op de vloer, maar er wordt hard gewerkt. Vanuit Pirtek Arnhem is Herman Bijenhof vaak lange dagen te vinden: in, op en onder de locomotief.

  KILOMETERS HYDRAULIEK
  Herman en collega Fred Schuurmans werken in teamverband: alle slangen worden in kaart gebracht, alles krijgt een unieke kenmerk voor de montagepunten. Ter plaatse worden de slangen nagemeten, gereproduceerd en vervangen. Verbazingwekkend is de verscheidenheid aan materiaal die in deze machine gaat; werkelijk alle maten worden toegepast. Afmetingen van 3/16” tot 2 duims zijn te vinden in deze machines. De toepassing is even divers: naast (hydrauliek)olie worden ook koelvloeistoffen verpompt, vet en smeerolie. Tevens lopen er slangen en leidingen voor pneumatiek. Binnen de range is er onderscheid in slangen en leidingen van 5 tot 450 bar werkdruk.
  Over, onder en dwars door de locomotief lopen talloze hydrauliekslangen, met een gezamenlijke lengte die kan oplopen tot ruim anderhalve kilometer. Men grapt wel: ‘Het is een slangenkuil.’

  BLIJ
  Strukton is blij met de flexibele inzet van de Pirtek mannen. Met regelmaat wordt aanspraak gedaan op de vakkennis voor spoedklussen elders in de werkplaats. Op deze wijze wordt de projectplanning binnen Strukton’s toleranties meerdere keren harmonieus bijgesteld.
  Belangrijk is dat aan het eind van de ‘rit’ een onderhoudsmachine gereviseerd beschikbaar is die weer in staat is om vele kilometers spoor te onderhouden. Dankzij de prettige samenwerking en de vakmanschap van beide partijen gaat dit zeker lukken.
  Op de foto’s gecompliceerde hydraulische componenten; deze zijn zorgvuldig zijn gelabeld en gedocumenteerd. Hierdoor kan bij individuele schade doelgericht worden vervangen.

  tags: #Pirtek , #StruktonRail, #hydrauliekslangen, #hydrauliekslangrenovatie

  http://www.pirtek.nl/over-pirtek/marktsectoren/fac...

 • New Owner Pirtek Utrecht

  Pirtek centre Utrecht has a new owner, Sytse van der Bij.(L)
  Sytse is owner of another centre aswell: Pirtek Eindhoven. He knows the Pirtek formular very well.

  Pirtek Benelux is happy with his choice to take over Pirtek Utrecht.
  Contact:
  Utrechthaven 2 A
  3433 PN Nieuwegein
  Tel: +31 30 608 11 84
  Email: utrecht@pirtek.nl


  #Pirtek

  http://www.pirtek.nl/service-centrum/166/utrecht

 • New Pirtek Centre: Heinkenszand

  Contact
  Schouwersweg 20
  4451 HR Heinkenszand
  Tel: +31 113 28 79 00
  Email: heinkenszand@pirtek.nl

  http://www.pirtek.nl/service-centrum/222/pirtek-he...

 • Pirtek Amsterdam-North moves to bigger location

  Pirtek Amsterdam-Noord is now found at this address:
  Analoogstraat 21, 1033 MR Amsterdam
  Phone: 020-493 33 33

  http://www.pirtek.nl/service-centrum/217/amsterdam...

Job ads

 • Center Manager

  Jouw functie:
  Jouw belangrijkste aandachtsgebieden zijn het aansturen van de servicemonteurs, het vervaardigen van hydrauliekslangen voor klanten aan de balie, het voorraadbeheer zowel wat betreft de servicebussen als op het center en enkele administratieve werkzaamheden. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie in een sterk groeiende franchiseorganisatie.

  Je hebt:
  Een technische achtergrond
  Ervaring met het aansturen van een klein team (monteurs)
  Een klantgerichte instelling
  Een zelfstandige en oplossingsgerichte instelling
  Affiniteit met service in een technische omgeving
  Geen 8 tot 5 mentaliteit
  Wij bieden:
  Een zeer afwisselende functie
  Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s
  Een kans om technische, commerciële en coachende vaardigheden te ontwikkelen en uit te bouwen
  Een passend pakket arbeidsvoorwaarden

  http://www.pirtek.nl/werken-bij/actuele-vacatures/...

 • Field Operations Manager

  Word jij onze nieuwe collega? Service- en franchiseorganisatie Pirtek is op zoek naar een Field Operations Manager die gaat voor inhoud, samenwerking en een optimale dienstverlening van de unieke Pirtek formule in de Benelux.
  Doel van de functie: het verhogen van de “operational excellence” van de centers binnen het Pirtek netwerk.

  Werkzaamheden:
  • De directe, operationele sturing van de medewerkers van ons eigen center in Luik.
  • Het ondersteunen, adviseren en monitoren van de Pirtek centers bij het optimaliseren van de operationele efficiency met behulp van bestaande en nog te ontwikkelen bedrijfsprocessen en de daaraan verbonden KPI’s.
  Hierdoor ben je vaak bij onze Pirtek centers op locatie.
  • Het uitvoeren van operationele & VCA audits.
  • Het ontwikkelen en actueel houden van de Pirtek formuleboeken.
  • Je neemt verder actief deel aan diverse operationele projecten zoals het implementeren van nieuwe services en het openen van nieuwe centers in de Benelux.

  Tevens houdt je je in deze functie bezig met het productmanagement van het Pirtek assortiment. Je fungeert als operationele vraagbaak en schakel tussen onze franchisenemers en onze afdeling supply chain.
  Op dienstverlenende en doortastende wijze weet je samen te werken met de franchisenemers en centermanagers. Zij mogen rekenen op je operationele, praktijkgerichte knowhow en advies. Initiatief nemen wordt gevraagd en gewaardeerd. De ontwikkelingen in de markt houd je nauwlettend in de gaten en je weet deze te vertalen naar concrete serviceverbeteringen.
  In deze functie maak je deel uit van het Team Operations van Pirtek Benelux en rapporteer je aan de Operations Director van Pirtek (Benelux) BV.

  Wat breng je mee?
  • Technische opleiding (Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar) op minimaal HBO-niveau
  • Bij voorkeur kennis van en ervaring met hydrauliekslangen en leidingcomponenten
  • Een hands-on mentaliteit om zaken op te pakken en af te ronden
  • Een dienstverlenende- en resultaatgerichte instelling
  • Bij voorkeur ervaring in een b2b-omgeving in de serviceverlening.
  • Sterke analytische en communicatieve vaardigheden
  • Je hebt goede contactuele eigenschappen; je spreekt en begrijpt de taal van onze klanten en medewerkers.
  • Goede Engelse en Franse uitdrukkingsvaardigheid is een pré
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

  Wat kun je verwachten?
  • Een fulltime dienstverband (38-uur per week) bij een marktleider
  • Marktconform salaris, mede afhankelijk van opleiding en werkervaring, cao Kleinmetaal
  • Auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon
  • Zelfstandige functie in een dynamische omgeving
  • De ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Diversiteit van projecten en werkomgeving
  • No-nonsense organisatie en gewaardeerde collega’s
  Ben jij onze Field Operations Manager? Reageer dan nu door je motivatiebrief en CV te sturen naar:
  Pirtek (Benelux) BV
  t.a.v. mevrouw B. van Boven
  Hongkongstraat 29
  3047 BR Rotterdam
  of via https://goo.gl/TG2f3h

  www.pirtek.eu

 • Klantrelatie medewerker (Alkmaar)

  Locatie: Alkmaar
  Center: Pirtek Alkmaar
  Contactpersoon: Stef Koelemeij
  Tel: 072-5410090
  Email: alkmaar@pirtek.nl

  Adres: Kitmanstraat 4, 1812 PM Alkmaar

  Als Klantrelatie medewerker ondersteun je de Franchisenemer / Center manager bij het dagelijks onderhouden van klantrelaties. Je hebt telefonisch contact met (potentiële) klanten, lokaal en landelijk, en beheert en onderhoudt de CRM database met klantgegevens. Tevens maak je analyses en rapportages van interacties met klanten, inclusief historische gegevens met als doel de klantrelaties te optimaliseren.
  De functie is part time; Flexibele uren zijn mogelijk. Aantal uren in overleg.

  WAT BRENG JE MEE?
  *Ervaring met telemarketing
  *Enthousiaste klant- en servicegerichte instelling
  *Zelfstandig werkend, goed georganiseerd en accuraat
  * Commercieel denkend en communicatief sterk
  * Uitstekende beheersing van alle Microsoft Office software 2003 of hoger
  * Goede kennis van sociale media, om klanten te volgen of in contact te komen met klanten
  * Goede beheersing van de Nederlandse taal

  WAT KUN JE VERWACHTEN?
  * Zelfstandige functie met een diversiteit aan klanten
  * Dynamisch en ambitieuze onderneming
  * No-nonsense organisatie en gewaardeerde collega’s
  * Een kans om je commerciële vaardigheden te ontwikkelen
  * Uitgebreide training van het CRM pakket
  * Een marktconform salaris

  http://www.pirtek.nl/werken-bij/actuele-vacatures/...

 • Allround Servicemonteur voor Pirtek Alkmaar (Dutch native speaking)

  (Only in Dutch)
  Hou jij van sleutelen en heb je (bewezen) gevoel voor techniek? Woon je in de regio Alkmaar (NH)? Dan is hier een fantastische uitdaging: #Servicemonteur bij #Pirtek, de marktleider in reparaties aan #Hydrauliekslangen. Meer info en reageren?

  https://goo.gl/ro53q6

 • Allround Servicemonteur Drenthe

  (Only in Dutch)
  Hou jij van sleutelen en heb je (bewezen) gevoel voor techniek? Woon je in Drenthe? Dan is hier een fantastische uitdaging: #Servicemonteur bij #Pirtek, de marktleider in reparaties aan #Hydrauliekslangen. Meer info en reageren?

  https://goo.gl/amR2FF

 • Allround Service monteur - UTRECHT

  (Only in Dutch)
  Hou jij van sleutelen en heb je (bewezen) gevoel voor techniek? Woon je in de regio Utrecht? Dan is hier een fantastische uitdaging: #Servicemonteur bij #Pirtek, de marktleider in reparaties aan #Hydrauliekslangen. Meer info en reageren?

  https://goo.gl/LYiVfW

 • Service engineer / Dutch speaking

  This text is only available in Dutch

  https://goo.gl/kdqAJP

 • Service engineer / Dutch speaking

  This text is only available in Dutch

  http://www.pirtek.nl/werken-bij/actuele-vacatures/...

 • French / Dutch speaking Service Engineer (Belgium)

  Service technieker
  Jouw functie:
  Je hoofdtaak is het vervangen van hydrauliekslangen op locatie op diverse soorten machines en installaties. Denk hierbij aan grondverzetmachines, intern transport materieel en vrachtwagens. Omdat je zeer actief in de markt bent, heb je tevens een spilfunctie bij het onderhouden en verder uitbreiden van de relatie met klanten. Bekijk de YouTube video om een impressie te krijgen van het dagelijkse werk.
  Bekijk video: dagelijkse werkzaamheden van een Pirtek monteur

  Je hebt:
  * Een TSO-diploma of gelijkwaardig door ervaring mét affectie voor techniek & hydrauliek
  * Praktische ervaring met het sleutelen aan machines
  * Het vermogen om zelfstandig en oplossingsgericht te werken
  * Gevoel voor commercie (de klant staat centraal
  * Geen 8 tot 5 mentaliteit en weekendwerk schrikt je niet af
  * Bereidheid in roulatie in de weekenden te werken
  * Een rijbewijs (B)
  * Bij voorkeur een diploma VCA-B & attesten voor het bedienen van hoogwerker en/of heftruck

  Wij bieden:
  * Een vaste fulltime functie in een dynamische werkomgeving
  * Een uitgebreid opleidingsprogramma met branche-erkend certificaat
  * Een prettige werksfeer met gemotiveerde collega’s
  * Een kans om technische en commerciële vaardigheden te ontwikkelen
  * Een professioneel uitgeruste ‘mobiele werkplaats’
  * Ipad van de zaak
  * GSM van de zaak
  * Een goed salaris met extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques

  Kijk op onze website naar de actuele vacatures en contactgegevens!

  http://www.pirtek.be/werken-bij/actuele-vacatures/...

 • Dutch & French speaking Centre Manager (Belgium)

  This information is only available in Dutch.

  Pirtek- Center manager Antwerpen (België)

  Jouw functie:
  Jouw belangrijkste aandachtsgebieden zijn het aansturen van de servicemonteurs, het vervaardigen van hydrauliek slangen voor klanten aan de balie, het voorraadbeheer zowel wat betreft de servicebussen als op het center en enkele administratieve werkzaamheden. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie in een sterk groeiende franchiseorganisatie.

  Je hebt:
  * Een technische achtergrond
  * Ervaring met het aansturen van een klein team (monteurs)
  * Een klantgerichte instelling
  * Een goede beheersing van de Nederlandse én Franse taal is een pré
  * Een zelfstandige en oplossingsgerichte instelling
  * Affiniteit met service in een technische omgeving
  * Geen 8 tot 5 mentaliteit

  Wij bieden:
  * Een zeer afwisselende functie
  * Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s
  * Een kans om technische, commerciële en coachende vaardigheden te ontwikkelen en uit te bouwen
  * Een passend pakket arbeidsvoorwaarden

  Center: Pirtek Antwerpen
  Contactpersoon: Gerben van Rompay Tel: +32 473 98 6511

  http://www.pirtek.be/werken-bij/actuele-vacatures/...

 • Dutch speaking Centre Manager (Rotterdam-Zuid, NL)

  This information is only available in Dutch.

  Pirtek- Center manager

  Jouw functie:
  Jouw belangrijkste aandachtsgebieden zijn het aansturen van de servicemonteurs, het vervaardigen van hydrauliek slangen voor klanten aan de balie, het voorraadbeheer zowel wat betreft de servicebussen als op het center en enkele administratieve werkzaamheden. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie in een sterk groeiende franchiseorganisatie.

  Je hebt:
  * Een technische achtergrond
  * Ervaring met het aansturen van een klein team (monteurs)
  * Een klantgerichte instelling
  * Een zelfstandige en oplossingsgerichte instelling
  * Affiniteit met service in een technische omgeving
  * Geen 8 tot 5 mentaliteit

  Wij bieden:
  * Een zeer afwisselende functie
  * Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s
  * Een kans om technische, commerciële en coachende vaardigheden te ontwikkelen en uit te bouwen
  * Een passend pakket arbeidsvoorwaarden

  Locatie: Rotterdam-Zuid
  Contactpersoon
  Marc Stubenitsky
  Tel: 06-28908726

  http://www.pirtek.nl/werken-bij/actuele-vacatures/...

 • Dutch speaking service engineer wanted

  This information is only available in Dutch.

  Servicemonteur
  Je hoofdtaak is het vervangen van hydrauliekslangen op locatie op diverse soorten machines en installaties. Denk hierbij aan grondverzetmachines, intern transport materieel en vrachtwagens. Omdat je zeer actief in de markt bent, heb je tevens een spilfunctie bij het onderhouden en verder uitbreiden van de relatie met klanten. Bekijk de YouTube video om een impressie te krijgen van het dagelijkse werk.
  Je hebt:
  * Minimaal een technische VMBO-opleiding;
  * Praktische ervaring met het sleutelen op locatie;
  * Aantoonbaar inzicht en ervaring;
  * Het vermogen om zelfstandig en oplossingsgericht te werken;
  * Gevoel voor commercie (de klant staat centraal);
  * Geen 8 tot 5 mentaliteit;
  * Een rijbewijs (B).

  Wij bieden:
  * Een afwisselende functie;
  * Een prettige werksfeer met gemotiveerde collega's;
  * Een kans om technische en commerciële vaardigheden te ontwikkelen;
  * Een professioneel uitgeruste 'mobiele werkplaats';
  * Een goed salaris.

  Kijk op de website voor de actuele adressen en locaties.

  http://www.pirtek.nl/werken-bij/actuele-vacatures