Conference Randstad

Randstad - The future of work

4th October 2018 - 11.00h - 12.30h

Sprekers

Foto

Greet Van Melkebeke - Senior Business Manager Logistiek

Barbara Uyttendaele - Key Account Manager Logistiek

 

Organisaties en individuen binnen de logistieke sector moeten zich op een snel veranderende arbeidsmarkt voorbereiden.  We kijken kritisch naar wat is en wat op ons afkomt.   

Randstad gaat, vanuit arbeidsmarktkennis en praktijkervaring, tijdens deze conferentie in op de uitdagingen die de wereld van werk tegemoet gaat.  De wereld rondom ons verandert razendsnel en dat vraagt om concrete actie.   We staan stil bij hoe organisaties en individuen binnen de logistieke sector zich op die snel veranderende toekomst  kunnen voorbereiden.  

Programma

  • Welke ontwikkelingen zien we in de wereld van werk en hoe vertaalt zich dat naar de Belgische arbeidsmarkt
  • Wat betekent dit concreet voor logistieke organisaties
  • Welke topics vragen om aandacht en actie
  • Bespreken cases best practice

Over Randstad

 

Randstad speelt in België al meer dan 55 jaar actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.