Automation Route

Automation Route

Thanks to the Automation Route you discover easily automation solutions at the event. 

b.Alert

b.Alert - b.Alert TPMS V2 - Stand 4.C22

b.Alert TPMS V2 automates the management of the tires of a fleet.
Measuring by TPMS devices, managing by TPMS V2.

Optisorter

Böwe Systec - Optisorter - Stand 4.C06

De unieke sorteringstechnologie van de OptiSorter-sorteerder biedt professionele en betrouwbare sortering op de hoogst mogelijke niveaus. Het systeem is in staat om een breed scala aan artikelen tot 31,5 kg te verwerken.

 

Bekijk onze video op Youtube

Foto PTV Route Optimiser

PTV Group - PTV Route Optimiser ST - stand 4C40

PTV Route Optimiser ST plant opdrachten automatisch in optimale ritten en houdt hierbij rekening met alle restricties die voor uw klanten relevant zijn. Informeer uw klanten van de geplande aflevertijd d.m.v. SMS of e-mail.

PTV Route Optimiser ST is een ritplanningssysteem dat ondersteuning biedt aan de planner om zo efficiënt mogelijk alle orders in te plannen en de chauffeurs zo optimaal mogelijk te laten rijden.

PTV Route Optimiser wordt ingezet in verschillende branches als: logistiek, groothandels, food & retail, keukens & meubels, field service, trombosediensten, gerechtsdeurwaarders en personenvervoer.

Het ritplanningssysteem van PTV Group is één van de eerste oplossingen op het gebied van automatische ritplanning. PTV Group is sinds 1979 een toonaangevende leverancier van producten en oplossingen voor verkeer, mobiliteit en transportplanning. 

PTV Route Optimiser ST geeft je meer overzicht van de planning en verkort de plantijd. Dankzij het efficiënter inzetten van wagens, bespaart u op tijd en transportkosten, dit komt ook omdat de beladingsgraad hoger is met een ritplanningssysteem.

GPS-Buddy Basic

GPS-Buddy Belux - GPS-Buddy Basic - Stand 4.D12

GPS-Buddy Basic is a low-end vehicle tracking system that can be installed quickly, easily and out of sight in any type of vehicle. The system, with its dimensions of 7.6 cm by 4.2 cm, is also very suitable for motor cycles.

 

Volg ons op Twitter