easyfairs

Exhibitor catalogue

Our Exhibitors

FROMM Nederland

FROMM Nederland

C508

3430BA Nieuwegein
Netherlands
www.fromm-pack.com

FROMM Nederland B.V. is een dochteronderneming van de Zwitserse multinational FROMM AG en verantwoordelijk voor de verkoop van en service aan de befaamde FROMM® kunststof- en staalband omsnoersystemen, folie wikkelmachines, dozen sluitmachines en het unieke Airpad™ luchtkussen inpaksysteem.

De FROMM-groep beschikt, naast verkooporganisaties in meer dan 60 landen, over eigen onderzoeks- en productiefaciliteiten in Duitsland, Italië, Finland, Slowakije, Chili en Thailand. De cultuur van de organisatie is open en informeel. Innovatie, technisch doordachte en kwalitatief hoogwaardige producten, leveringen uit voorraad en een onderscheidende serviceverlening, zijn de speerpunten. Daarmee heeft de organisatie zich wereldwijd een sterke marktpositie verworven. Niet voor niets worden FROMM producten door haar concurrenten verkocht of zelfs nagemaakt.

Recente staaltjes van innovatief denken en handelen zijn, het unieke Airpad™ luchtkussen opvulsysteem, de P380; het eerste zegelloze kunststofband hand omsnoerapparaat voor kleine en ronde pakketten, de MH600 serie automatische omsnoerkoppen, het MicroLock™ zegelloze sluitsysteem voor staalband, de FROMM folie wikkelmachines met verschillende patenten en de nieuwe serie dozen sluitmachines. Daarnaast behoort FROMM bedrijf Texplast®, met haar polyesterflessen recycle installatie in het Duitse Wolfen, tot een van de meest moderne en grootste in Europa.

Products