Trainee duurzaam ondernemen

Easyfairs, Gorinchem

 

Kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar een Trainee duurzaam ondernemen Standplaats Gorinchem. Easyfairs Evenementenhal wil nog meer verantwoordelijkheid dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering, arbeidsomstandigheden en vergrijzing. Wij willen duurzame venues door rekening te houden met de maatschappelijke effecten van onze activiteiten. Dit doen wij middels de “C” van CSR (Corporate Social Responsibility) ook wel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen genoemd. De basis onder MVO is een juiste balans tussen People, Planet en Profit, ofwel tussen de sociale, de milieu en de economische aspecten.

 

Als trainee duurzaam ondernemen bij Easyfairs de Evenementenhal zal jouw focus liggen op Planet. Planet staat voor een proactieve opstelling met betrekking tot de natuurlijke leefomgeving en het bijdragen aan het oplossen van milieuproblemen waarop de organisatie invloed heeft of kan hebben.

 

Durf jij het aan om de CEO van Easyfairs, Jeroen van Hooff, te ondersteunen in zijn CSR beleid?

 

 

 

Wat vragen wij van jou?

 

  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar vanaf februari 2019 voor een periode van circa 5 maanden;
  • Je hebt affiniteit met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen;
  • Je bent creatief en gaat out of the box denken niet uit de weg;
  • Je kunt je goed redden in het Engels;

 

 

 

 

 

 

Wat bieden wij?

 

  • Een stagevergoeding van €400 per maand op basis van 38 uur per week;
  • Een informele werksfeer met een jong en energiek team;
  • Een vast contactpersoon voor jouw stageperiode
  • Én natuurlijk een uitdagende en zelfstandige stage in een succesvol bedrijf waarbij je van begin tot eind nauw betrokken bent bij het evenement.

 

 

 

 

Interesse? Stuur dan je cv, pasfoto en motivatiebrief naar human.resources@easyfairs.com Voor vragen kun je bellen met de HR-afdeling in Gorinchem met 0183 680 614 of neem een kijkje op onze website www.werkenbijeasyfairs.nl