Studentjobb som Sales Support

Easyfairs Nordic

 

Easyfairs är en av de främsta aktörerna i att skapa innovativa och intressanta mässor och konferenser. Vi har en hög tillväxttakt och expanderar inom nya spännande områden. Att behålla och attrahera talanger är ett kärnvärde för oss och den viktigaste faktorn för fortsatt framgång!

Till våra kontor i Göteborg och Stockholm söker vi nu dig som studerar på eftergymnasial nivå, som vill vara med på vår resa och ha ett extrajobb utöver det vanliga! Som Sales Support erbjuds du en spännande utmaning i en kreativ och dynamisk miljö. Mässteamen består utav projektledare, projektkoordinatorer och säljare. Din vardag kommer innefatta att stötta teamen med en rad olika uppgifter; bland annat prospektering av nya affärsmöjligheter i vår kunddatabas, ringa befintliga kunder i servicesamtal samt producera säljmaterial i skrift.  

 

Vidare innebär det att:

  • Navigera i Salesforce
  • Bearbeta intressanta prospekt och tillsammans med säljare bygga nya affärsmöjligheter
  • Supportera i SCA (Sector Coverage Analysis)
  • Samla in logotyper från utställare inför mässa
  • Stötta säljare i deras dagliga arbete

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är studerar på eftergymnasial nivå och som vill kombinera dina studier med ett extrajobb där vi garanterar att du kommer lära dig nya saker var dag. Vi tror att du som person är driven, nyfiken och engagerad och har en hel del teoretisk kunskap som du är exalterad över att testa i praktiken! Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat med försäljning mot B2C alternativt B2B. Du har en personlighet som är serviceinriktad och energifylld, som sprider av sig till både kunder och kollegor. Vidare ser vi gärna att du har möjlighet att arbeta 2–3 dagar i veckan, under kontorstider.

 

Om Easyfairs 
Easyfairs är ett expansivt bolag med engagerade och nytänkande medarbetare. Som medarbetare hos oss får du en dynamisk och inspirerande roll. Vi är en av de främsta aktörerna i att skapa innovativa och intressanta mässor och konferenser och verkar både nationellt och internationellt. Vi driver två utav Sveriges mest framgångsrika och största mötesanläggningar, Kistamässan och Malmömässan. Sedan januari 2019 har vi även öppnat upp portarna för vår tredje anläggning, Åbymässan.

 

AnställningsformSäsongsanställning
Anställningens omfattningDeltid
TillträdeOmgående
LöneformTimlön
Antal lediga befattningar2
SysselsättningsgradTimanställning
OrtGöteborg
LänVästra Götalands län
LandSverige
Referensnummer2019/7
Kontakt
Mathilda Sebelius, 0736-747600
Publicerat2019-06-12
Sista ansökningsdag2019-07-03

 

Sök jobbet här