Sales Executive

Easyfairs Nordics

 

Är du en resultatdriven person med sinne för affärer?

Vi är på jakt efter en Sales Executive som vill hoppa på vår resa in i framtiden och på riktigt vara bidragande till vår utveckling.

Som medarbetare hos oss får du en dynamisk och inspirerande vardag. Din roll som Sales Executive innebär ett ansvar för att driva och utveckla en eller flera mässor i vår portfölj. Vår vision är att skapa mötesplatser som bidrar till utveckling och affärer inom olika sektorer och med tekniska lösningar och innovation finns de verktyg som behövs för att utvecklas tillsammans.

 

Vilka egenskaper letar vi efter?

  • Affärsmässighet och intresse för att skapa relationer
  • Erfarenhet inom försäljning med bra resultat
  • Dig som gillar att ha tydliga försäljningsmål och är intresserad av siffror
  • Tar ansvar och ägarskap över din affär, budget och dess utveckling
  • Är engagerad, driven och förstår att uthållighet ger resultat

För dig som individ finns stora möjligheter till utveckling i ett företag som står för innovation, professionalism och samarbete. Att arbeta hos oss innebär att man är en del av vår stark gemenskap och har roligt på jobbet!

 

What´s in it for you?

Hos Easyfairs är din personliga utveckling viktig och vi satsar stort på Talent Management. Till hjälp har vi bland annat interna utbildningar via vår utbildningsplattform ”The Academy”. Här erbjuder vi både digitala utbildningar, men också workshops som är både lokala och globala. Vi är ett av mässvärldens mest digitaliserade företag och genomgår just nu en total digital transformation för en fortsatt förbättring. 

 

Mer om Easyfairs 

Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. För att nå detta mål anställer vi engagerade medarbetare, använder bästa möjliga marknadsföringsverktyg och tekniska lösningar, samt utvecklar starka varumärken. Våra kärnvärden, som genomsyrar verksamheten är kreativt entreprenörskap, integritet och ett resultatinriktat arbetssätt.

Easyfairs arrangerar idag över 218 events i 17 länder. I koncernens nordiska verksamhet ingår varumärken som Byggmässan, Comic Con, Advanced Engineering, Plastteknik, Logistics & Distribution, Skydd & Säkerhet, Elmässan, Elektronik, Empack, Fastighetsmässan, Fastfood & Café, Industrimässorna, Microsoft TechDays, Personal & Chef, Restaurangexpo, SETT, Sportfiskemässan och Upphandlingsdagarna. Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Göteborg, Malmö och Stockholm).  

Mer om Easyfairs verksamhet i Sverige, Norden och globalt finns att läsa på www.easyfairs.com 

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeSå snart som möjligt
LöneformFast och rörlig
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtStockholm
LänStockholms län
LandSverige
Referensnummer2019/8
Publicerat2019-08-30
Sista ansökningsdag

2019-09-30

Sök Jobbet