Projektkoordinator mässor

Göteborg

Vi siktar mot stjärnorna, vill du vara med?

Easyfairs är ett av världens ledande mässföretag mitt uppe i en global expansion som lovar en spännande framtid med mycket möjligheter. Nu behöver vi nya stjärnor hos oss som kan förstärka resan.

Vi söker en projektkoordinator som ingår i ett team tillsammans med en projektledare och säljare och genomför 2-4 projekt per år. Här får du ansvar för den digitala kommunikationen och driver tillsammans med projektledaren mässorna framåt under stor frihet för egna idéer och lösningar.

 

Om rollen:

Din främsta arbetsuppgift kommer vara att ansvara för marknadsföringen och genomförandet av projekten tillsammans med projektledaren. För att känna dig trygg i arbetsuppgifterna är du bekväm med den digitala utvecklingen och gillar att utvecklas i takt med hur trenderna ser ut. Det kommer kräva ett strukturerat, tidseffektivt  arbetssätt då vi ofta har ett högt tempo. Arbetsuppgifter i korthet:

  • Digital kommunikation och marknadsföring
  • Tillsammans med projektledare ta fram och genomföra en marknadsplan per projekt
  • Stötta säljaren med planering och genomförande av säljaktiviteter
  • Genomförande av mässor

  

Dina superkrafter:

Vi arbetar tillsammans i team vilket kräver en god samarbetsförmåga. Att vara kreativ och utåtriktad är egenskaper vi värdesätter för att ständigt kunna utveckla projekten och bidra till gemenskapen i teamet. Du älskar kommunikation och relationsbyggande men strävar också efter att ha roligt på jobbet varje dag.

Då vi är verksamma i en bransch under ständig utveckling är det viktigt att vara öppen för förändringar och snabba beslut.

Du behöver ha en fallenhet och lätt för att skriva texter till våra webbsidor och nyhetsbrev. Vi vill gärna att du är en stjärna på digital marknadsföring med en analytisk förmåga, så att du kan utveckla och optimera vår kommunikation till nya höjder. Det kan gälla konverteringsoptimering, A/B-testning och mycket mer. Grundläggande kunskap i Indesign och Photoshop.

 

Whats in it for you?

Hos Easyfairs är den personliga utvecklingen viktig och vi satsar stort på talent management. Till hjälp har vi en tydlig HR-process och interna utbildningar via ”the Academy”, både digitalt och via workshops lokalt och globalt. Vi är ett av mässvärldens mest digitaliserade företag men genomgår just nu en total digital transformation för att ständigt förbättras. I Göteborg bygger koncernen en ny mässanläggning som tas i bruk 2019. I och med detta flyttar vi också till helt nya, fräscha lokaler i anslutning till anläggningen under maj samma år.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker enligt överensstämmelse.

Du kommer att vara stationerad på kontoret i Göteborg, men får möjligheter att resa på mässor, möten etc.

 

Ansökan:

Vi tar gärna emot din ansökan snarast då vi kallar fortlöpande till intervju. Ansökan gör du här.

Varmt välkommen med din ansökan!