Operations Manager Flanders Expo (m/v)

         

Je hebt een passie voor events? Je weet mensen te inspireren? En je bent iemand die er altijd helemaal voor gaat? Kom dan aan boord van het snelgroeiende team van Easyfairs België! 

Bij Easyfairs geloven we in werken met passie en ondernemerschap! Je krijgt volop de ruimte om initiatief te nemen en je talenten te ontwikkelen. De Easyfairs Academy, ons eigen opleidingsprogramma, helpt je om uitdagende, professionele doelen te bereiken via interne training en coaching. Bovendien is er ook heel wat aandacht voor het welzijn op het werk dankzij talrijke initiatieven in functie van gezondheid en ontspanning. Deze aanpak resulteerde in 2019 in een Great Place To Work certificaat.

De Easyfairs groep beheert 10 eventlocaties in België, Nederland en Zweden, stelt 700 mensen te werk en organiseert meer dan 200 events in 17 landen.

Onze missie? Buitengewone belevenissen en toekomstgerichte events organiseren waardoor we communities dichter bij elkaar brengen en hen klaarstomen voor de toekomst. 

“Visit the Future” bij Easyfairs!

______________________________________________________________________

Voor het hoofdkantoor van Easyfairs Belgium, gelegen te Gent (Flanders Expo), zijn we momenteel op zoek naar versterking.                                    

                       

Operations Manager Flanders Expo (m/v)

 

Als Operations Manager ben je verantwoordelijk voor het commercieel, financieel en operationeel beheer van Flanders Expo: dienstverlening naar klanten, budgetbeheer, event planning opvolgen, verantwoordelijk voor veiligheid, facility in de venue en mobiliteit op de site. 

Je leidt en draait ook zelf mee in een team dat instaat voor de operationele opvolging van evenementen die plaats vinden in Flanders Expo. Je hebt in dat kader regelmatig contact met operations collega’s uit de andere sites van Easyfairs. Samen met je team sta je concreet in voor:

 • Opvolgen van technische problemen op de beursvloer, advies geven, implementeren van overeengekomen oplossingen; 
 • Contact met en plaatsen van bestellingen bij diverse leveranciers en facturatiecontrole; 
 • Ervoor zorgen dat veiligheidsrichtlijnen en maatregelen door iedereen worden gevolgd;
 • Coördinatie van signalisatie, doorstroom en op- en afbouw van de zalen met betrokken interne diensten en externe partners;
 • Optimale klantenservice door een goed begrip van de noden van de klant;
 • Aanwezigheid tijdens opbouw van het event als single point of contact voor de standhouders en leveranciers.

 

Profiel :

 • Je bent Nederlandstalig met een goede kennis van Engels en Frans;
 • Je hebt een relevante ervaring van minstens 5 jaar in een gelijkaardige functie: operationeel leidinggevend; Ervaring in de eventsector is een grote plus.
 • Je hebt bij voorkeur een technische opleiding genoten;
 • Je bent oplossingsgericht, service-minded, hands-on, flexibel.
 • Je bent sterk in planning en organisatie en gaat nauwkeurig te werk;
 • Goede beheersing van de Microsoft Office programma’s;

______________________________________________________________

Interesse? Stuur vandaag nog je sollicitatiebrief en cv naar:

Tinka Uytterhaegen – HR Coordinator – hr@easyfairs.com