Marknadskoordinator, SE

Easyfairs Nordic

Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. Vi är mitt uppe i en global expansion som lovar en spännande framtid med mycket möjligheter. Nu letar vi efter dig som vill kliva in i rollen som Marknadskoordinator!

Vi söker dig som är kreativ, ansvarstagande och utåtriktad. I din roll som Marknadskoordinator ansvarar du för den digitala kommunikationen och marknadsföringen. Tillsammans med projektledaren driver ni mässan framåt under stor frihet för egna idéer och lösningar. Förutom en projektledare har du också säljare med dig i teamet samt en klusterchef med personalansvar, som stöttar er både strategiskt och operativt.

Arbetsuppgifter
För att känna dig trygg i arbetsuppgifterna är du bekväm med den digitala utvecklingen och gillar att utvecklas i takt med hur trenderna ser ut. Du arbetar effektivt med dina uppgifter och gillar eget ansvar.

Rollen innebär bland annat:

  • Digital kommunikation och marknadsföring
  • Tillsammans med projektledare ta fram och genomföra en marknadsplan, ansvara för framtagning och hantering av digitalt material, uppdatera hemsidan, sociala medier och email marknadsföring
  • Stötta säljaren med planering, administration och genomförande av säljaktiviteter
  • Genomförande av mässor

Dina kvalifikationer
Kreativitet, flexibilitet och utåtriktad är egenskaper vi värdesätter för att ständigt kunna utveckla projekten och bidra med nya tankar och idéer. Då vi är verksamma i en bransch under ständig utveckling är det viktigt att du är öppen för förändringar och snabba beslut

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation, har erfarenhet från en liknande roll och att du uppskattar att arbeta med projekt som har ett tydligt start- och slutdatum. Du behöver ha en fallenhet för att skriva texter till våra webbsidor och nyhetsbrev och har grundläggande kunskaper i Indesign och Photoshop. Vi vill gärna att du är en stjärna på digital marknadsföring, så att du kan utveckla och optimera vår kommunikation och marknadsföring till nya höjder. Har du tidigare erfarenhet utav att arbeta med SalesForce Marketing Cloud, SEO och Wordpress, samt tidigare erfarenhet från byggbranschen eller industriell verksamhet ser vi som en extra fjäder i hatten.

Whats in it for you?
Hos Easyfairs är din personliga utveckling viktig och vi satsar stort på Talent Management. Till hjälp har vi en tydlig HR-process och interna utbildningar via vår utbildningsplattform ”The Academy”. Här erbjuder vi både digitala utbildningar, men också workshops som är lokala och globala. I Göteborg har vi precis flyttat in i nya fräscha lokaler, med direkt anslutning till vår mässanläggning Åbymässan.

Mer om Easyfairs
Easyfairs strävar efter att vara mötes- och mässbranschens mest innovativa, flexibla och effektiva arrangör. För att nå detta mål anställer vi engagerade medarbetare, använder bästa möjliga marknadsföringsverktyg och tekniska lösningar, samt utvecklar starka varumärken. På kontoret i Göteborg sitter ca 65 personer. Våra kärnvärden, som genomsyrar verksamheten är kreativt entreprenörskap, integritet, vi är resultatdrivna och har roligt ihop.

Easyfairs arrangerar idag över 218 events i 17 länder. I koncernens nordiska verksamhet ingår varumärken som Byggmässan, Comic con, Advanced Engineering, Plastteknik, Logistics & Distribution, Skydd & Säkerhet, Elmässan, Elektronik, Empack, Fastighetsmässan, Fastfood & Café, Industrimässorna, Microsoft TechDays, Personal & Chef, Restaurangexpo, SETT, Sportfiskemässan och Upphandlingsdagarna. Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige (Göteborg, Malmö och Stockholm).

Mer om Easyfairs verksamhet i Sverige, Norden och globalt finns att läsa på www.easyfairs.com

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeSå snart som möjligt
LöneformFast lön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtGöteborg
LänVästra Götalands län
LandSverige
Referensnummer2019/15
Publicerat2019-12-18
Sista ansökningsdag2020-01-07

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb