(Junior) Accountmanager voor Interieur Collectie Dagen

Easyfairs, Gorinchem

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?


Standplaats Gorinchem 32 uur per week voor cluster Interior & Retail

 

 Ben jij in staat onze dienstverlening als maatconcept in te zetten en help jij onze klanten met de profilering van hun onderneming? Dat gaat dus veel verder dan een vinkje zetten bij een gesloten deal…..positionering, uitstraling, online marketing. Heb je structuur en ben je secuur? Vind jij ook dat de klant centraal staat en ben jij een echte regeltante of regelneef? Je maakt dus het verschil bij klanten, gewoon door je afspraken na te komen, maar meer nog door klanten op een positieve manier te verrassen.

 

Hoe?

Dat horen we graag van jou! Je krijgt bij ons in ieder geval de kans om met een team van enthousiaste, jonge mensen van je werk een succes te maken. Samen de schouders eronder, hard werken, maar ook het succes vieren als het allemaal lukt!

 

Wat vragen we van jou?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (pré met een commerciële specialisatie);
  • Je bent ondernemend, resultaatgericht, communicatief sterk en je stelt de klant centraal;
  • Je bent ook positief, secuur én een teamspeler;
  • Professionele en collegiale samenwerking met collega’s, vooral op het gebied van afstemming, communicatie, ondersteuning en advisering.

 

Wat bieden wij jou?

  • Een verantwoordelijke en zelfstandige baan in een dynamisch en succesvol bedrijf, waar talent development geen loze kreet is;
  • Een afwisselende baan waarbij je van het begin tot het eind betrokken bent bij een event;
  • Een informele werksfeer met leuke collega’s: niet alleen het doel is belangrijk ook de weg ernaar toe!
  • En natuurlijk een marktconform salaris met een mooie commissieregeling.

 

Interesse?

Stuur dan je cv, pasfoto en motivatiebrief naar personeel@easyfairs.com. Voor vragen kun je bellen met de HR afdeling van Gorinchem op nummer 0183 680614 of neem een kijkje op onze website www.werkenbijeasyfairs.nl.