(Junior) Accountmanager, Gorinchem

Easyfairs NL, Gorinchem, Vakbeurs Trendz

 

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

(Junior) Accountmanager voor Vakbeurs Trendz

 • Standplaats Gorinchem 38 uur per week voor cluster Interior & Retail

Lifestyle en living is altijd onderhevig aan verandering en constant in beweging. Dat maakt het werken binnen deze productgroepen juist zo speciaal. Je gaat mee met de trends, bent continu op de hoogte van de laatste ontwikkelen en denkt mee over concepten en vernieuwingen. Heb jij affiniteit met de retailsector en het interieur? Ben jij in staat ons concept in te zetten, maatwerk te leveren en help jij onze klanten met de profilering van hun onderneming? Dat gaat dus veel verder dan een vinkje zetten bij een gesloten deal……positionering, uitstraling, online marketing. Heb je structuur en ben je secuur? Vind jij ook dat de klant centraal staat en ben jij een echte regeltante of regelneef? Je maakt dus het verschil bij klanten, gewoon door je afspraken na te komen, maar meer nog door klanten op een positieve manier te verrassen

 

Hoe?

Dat horen we graag van jou! Je krijgt bij ons in ieder geval de kans om met een team van enthousiaste, jonge mensen van je werk een succes te maken. Samen de schouders eronder, hard werken, maar ook het succes vieren als het allemaal lukt!

 

Wat vragen we van jou?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (pré met een commerciële specialisatie);

  • Je bent ondernemend, resultaatgericht, communicatief sterk en je stelt de klant centraal;

  • Je bent ook positief, secuur én een teamspeler;

  • Professionele en collegiale samenwerking met collega’s, vooral op het gebied van afstemming, communicatie, ondersteuning en advisering.

   

  Wat bieden wij jou?

   • Een verantwoordelijke en zelfstandige baan in een dynamisch en succesvol bedrijf, waar talent development geen loze kreet is;

   • Een afwisselende baan waarbij je van het begin tot het eind betrokken bent bij een event;

   • Een informele werksfeer met leuke collega’s: niet alleen het doel is belangrijk ook de weg ernaar toe!

   • En natuurlijk een marktconform salaris met een mooie commissieregeling.

     

   Interesse?

   Stuur dan je cv, pasfoto en motivatiebrief naar personeel@easyfairs.com. Voor vragen kun je bellen met de HR afdeling van Gorinchem op nummer 0183 680614 of neem eenkijkje op onze website www.werkenbijeasyfairs.nl.