Head of Events

Easyfairs, Scandinavia AB

 

Head of Events till Easyfairs och Skandinaviens största mässa för innovativt lärande

Vill du arbeta med långsiktiga relationer? Är du nätverkande och utåtriktad samtidigt som du är målinriktad? Är du nyfiken och vill lära dig mer om av det digitala samhället? Då är det här kanske jobbet för dig.

Detta kommer bli din vardag

Som projektledare får du en spännande och varierad roll där du kommer projektleda ett av våra största projekt, SETT (Scandinavian Educational Technology Transformation) som är Skandinaviens största mötesplats inom det moderna och innovativa lärandet. Läs mer på: settdagarna.se, settsyd.se och settdagene.com

Din roll som projektledare innebär ett ansvar för att driva och utveckla SETT som arrangeras i Stockholm, Malmö och Oslo. Ansvaret spänner över många områden från strategisk planering till kommersiella initiativ och du har resultat- och budgetansvar. Du ansvarar för att ta fram marknads/kommunikationsplan - dels för potentiella utställande företag/sponsorer dels för besökare/delegater/konferensdeltagare, och du har ett strategiskt ansvar för kommunikation via olika plattformar. 

Vad vi letar efter

Vi söker dig som har en stark drivkraft, mycket energi och är initiativrik och lösningsorienterad. Du har en gedigen erfarenhet av projektledning och trivs med utmaningen att driva ett komplext projekt med många interaktioner. Det är en förutsättning att du har förståelse för skolans värld, och har någon form av erfarenhet därifrån. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter ett starkt resultatfokus och en positiv attityd samtidigt som du inger förtroende och har lätt för att skapa relationer. Du har ett affärsmässigt förhållningsätt och förståelse samt ständig strävan efter utveckling och förbättring genom utvärdering och reflektion. Du tar ett stort eget ansvar men uppskattar även ett nära samarbete med dina kollegor. Du är nyfiken som person, och har ett intresse av samhällsfrågor.

Vad erbjuder vi dig?

Easyfairs är ett expansivt, entreprenörsdrivet bolag med engagerade och nytänkande medarbetare. Du erbjuds nu en spännande utmaning att vara med och skapa, forma och utveckla våra mässor. Du kommer att ingå i ett team med Projektchef, Koordinator och Säljare. Tillsammans eftersträvar ni att skapa de absolut bästa mötesplatserna inom de branscher ni ansvarar för. Easyfairs kännetecknas av samarbete, innovation, ansvar och professionalitet.


Vill du veta mer?

Kontakta Sofie Täppmark, Head of Cluster

+46 8-506 650 21

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

1 april 2019

Löneform

Fast lön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100

Ort

Kista

Län

Stockholms län

Land

Sverige

Referensnummer

2019/1

Publicerat

2019-02-04

Sista ansökningsdag

2019-02-17

 

 Logga in och sök jobbet