Digital Coordinator

Easyfairs Scandinavia AB

 Easyfairs är en av de främsta aktörerna i att skapa innovativa och intressanta mässor och konferenser och verkar internationellt. Nu finns möjligheten att få vara med på vår fortsatta expansiva resa i rollen som Digital Coordinator. Du kommer att tillhöra MIT – Marketing Intelligence Technology, som består av 15 personer som arbetar med data, digital, strategi, BI, kommunikation och marknadsföring för Easyfairs i hela Norden.

 


Arbetsuppgifter


Som Digital Coordinator ska du stötta mässteamen i deras arbete med att:

  • Identifiera målgrupper och genomföra digitala kampanjer som engagerar och genererar trafik.
  • Planera digitala kampanjer från design, copy, set up, leverans och analys för främst Facebook, Twitter, Instagram och Google.
  • Utvärdera trafik och resultat utifrån satta KPIer och leverera statistik och analyser till mässteamen efter mässa
  • Bygga hemsidor i wordpress
  • Optimera mässornas hemsidor och digitala synlighet genom bl a SEO-aktiviteter
  • E-mail marknadsföring via Salesforce marketing cloud
  • A/B testing av digitala aktiviteter

 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du minst två års erfarenhet av digital marknadsföring. Du har dokumenterad erfarenhet av att driva framgångsrika digitala kampanjer och du brinner för att lära andra och dela med dig av din kunskap.

Du har mycket goda kunskaper i Wordpress och gärna ett tekniskt intresse i grundläggande programmering för web, såsom CMS, sociala och mobila verktyg. Meriterande är erfarenhet av SalesForce Marketing Cloud, SEA, Google Adwords, Google Analytics etc.

Du har ett starkt intresse och kunskap om trender, leverantörer och relevanta aktörer inom digital marknadsföring. Förändringar är något du drivs av. Det är naturligt för dig att du uppdaterar dig varje dag om nyheter inom ditt yrke och du ser dig aldrig som färdiglärd. Du är självgående med stort eget driv.

Vidare har du en analytisk sida för att effektivt kunna analysera kampanjer, ett strukturerat arbetssätt samt ett stort intresse i andra människor och att bygga förtroende och långsiktiga relationer inom företaget. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift då du arbetar mot hela Norden.

För den rollen går det att vara stationerad i både Göteborg och Stockholm. Resor är en del av din vardag och du måste ha möjlighet att resa 5-10 dagar per månad. 

 

Vad erbjuder Easyfairs dig?
Easyfairs erbjuder dig en spännande roll i ett bolag med hög tillväxttakt och expansiv strategi. Easyfairs är ett bolag som kännetecknas av samarbete, innovation, ansvar och professionalitet. För att nå detta mål anställer vi engagerade medarbetare, använder bästa möjliga marknadsföringsverktyg och tekniska lösningar och utvecklar starka varumärken med visionen ”Visit the future with Easyfairs”. Vårat huvudkontor i Norden kommer att flytta in i helt nya lokaler på vår nya mässanläggning Åbymässan i Mölndal i maj 2019.

Är du en engagerad och kreativ digital marknadsförare? Vill du arbeta på ett företag där din kreativitet och initiativförmåga uppmuntras och där det finns stora möjligheter att utvecklas internt? Välkommen med din ansökan!

AnställningsformTillsvidareanställning
Anställningens omfattningHeltid
TillträdeSå snart som möjligt
LöneformFast månadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100
OrtGöteborg
LänVästra Götalands län
LandSverige
Referensnummer2019/3
Publicerat2019-02-14
Sista ansökningsdag2019-03-27

 

Sök jobbet här