Database Specialist

I rollen som Database Quality Manager är du nordiskt ansvarig för hur vi jobbar med data qualification, data cleaning och data care. Du stöttar våra mässteam i arbetet med att ta fram bästa möjliga databaser för att bedriva framgångsrika kampanjer. Du kommer ansvara för data gap analyser samt urval och inköp av data. Du samarbetar också nära vårt huvudkontor i Bryssel och ni sätter tillsammans upp riktlinjer för datainsamling och kvalitetssäkring.

Vidare kommer rollen innebära:

  • Strategier för insamlande av data
  • GDPR samt säker datahantering
  • Data flöden
  • Ansvar för relevanta leverantörsavtal inom området
  • Skapa optimala databaser för våra nordiska mässor

Du kommer att tillhöra en avdelning vi kallar MIT – Marketing Intelligence Technology. Teamet tillhör huvudkontoret och består utav av 15 personer som stöttar Easyfairs Nordic i frågor som rör data, digitala plattformar, strategi, BI, kommunikation och marknadsföring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet från en liknande roll och vi ser det som meriterande om du har kunskap inom SQL, Python, Power Bi. Med dig har du även en relevant utbildning inom området och det är naturligt för dig att vara uppdaterad om nyheter och trender inom ditt yrke. Du är självgående, analytisk och drivs utav förändring och utveckling, då vi lever i en dynamisk bransch. Då rollen innebär att stötta våra team runtom i Norden, så ser vi det som en självklarhet att du är serviceinriktad och bra på att samarbeta.

Vad erbjuder Easyfairs dig?

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett bolag med hög tillväxttakt och expansiv strategi. Easyfairs är ett bolag som kännetecknas av samarbete, innovation, ansvar och professionalitet. För att nå detta mål anställer vi engagerade medarbetare, använder bästa möjliga marknadsföringsverktyg och tekniska lösningar och utvecklar starka varumärken med visionen "Visit the future with Easyfairs". På vårt huvudkontor i Göteborg sitter ca 65 medarbetare i helt nya lokaler, i direkt anslutning till vår nya mässanläggning, Åbymässan. Våra kärnvärden, som genomsyrar verksamheten är kreativt entreprenörskap, integritet, vi är resultatdrivna och har roligt ihop.

Din utveckling är viktig för oss!

Hos Easyfairs är din personliga utveckling viktig och vi satsar stort på Talent Management. Till hjälp har vi en tydlig HR-process och interna utbildningar via vår utbildningsplattform ”The Academy”. Här erbjuder vi både digitala utbildningar, men också workshops som är lokala och globala. Vi är ett av mässvärldens mest digitaliserade företag och genomgår just nu en total digital transformation för en fortsatt förbättring. 

Mer om Easyfairs

Easyfairs arrangerar idag över 218 events i 17 länder. I koncernens nordiska verksamhet ingår varumärken som Byggmässan, Comic con, Advanced Engineering, Plastteknik, Logistics & Distribution, Elmässan, Elektronik, Empack, Fastighetsmässan, Fastfood & Café, Industrimässorna, Microsoft TechDays, Personal & Chef, Restaurangexpo, SETT, Sportfiskemässan och Upphandlingsdagarna. Easyfairs driver 10 mässanläggningar i Belgien, Nederländerna och Sverige. Vi driver tre utav Sveriges mest framgångsrika och största mötesanläggningar, Kistamässan, Malmömässan och sedan januari 2019 har vi även öppnat upp portarna till vår tredje anläggning, Åbymässan!

Anställningsform
Anställningens omfattning
Antal lediga befattningar
Sysselsättningsgrad
Ort
Län
Land
Referensnummer
Publicerat
Sista ansökningsdag

Tillsvidareanställning
Heltid
1
100%
Göteborg
Västra Götalands län
Sverige
2019/14
2019-12-05
2019-12-29

 

Dela länkar

Sök jobbet

Tillbaka till lediga jobb