Communication Coordinator Bouwbeurzen (M/V), Gent

Easyfairs Belgium, Flanders Expo

 

Je hebt een passie voor events? Je weet mensen te inspireren? En je bent iemand die er altijd helemaal voor gaat? Kom dan aan boord van het snelgroeiende team van Easyfairs België!

Bij Easyfairs geloven we in werken met passie en ondernemerschap! Je krijgt volop de ruimte om initiatief te nemen en je talenten te ontwikkelen. De Easyfairs Academy, ons eigen opleidingsprogramma, helpt je om uitdagende, professionele doelen te bereiken via interne training en coaching. Bovendien is er ook heel wat aandacht voor het welzijn op het werk dankzij talrijke initiatieven in functie van gezondheid en ontspanning.

De Easyfairs groep beheert 10 eventlocaties in België, Nederland en Zweden, stelt 700 mensen te werk en organiseert meer dan 200 events in 17 landen.

Onze missie? Buitengewone belevenissen en toekomstgerichte events organiseren waardoor we communities dichter bij elkaar brengen en hen klaarstomen voor de toekomst.

“Visit the Future” bij Easyfairs!

_____________________________________________________________

 

Voor het hoofdkantoor van Easyfairs België gelegen te Gent (Flanders Expo), zijn wij op zoek naar een Communication Coordinator.

                                                                

Communication Coordinator (m/v)

 

Als Communication Coordinator ben je verantwoordelijk voor de communicatie naar exposanten en bezoekers van één of meerdere van onze beurzen binnen de bouwcluster (BIS, Bouw&Reno, Wonen). Je volgt alle nieuwigheden in de sector op de voet en doet proactieve voorstellen.

 

  • Je implementeert het 360° communicatieplan voor de exposanten- en bezoekerswerving voor events of voor de verschillende eventlocaties van Easyfairs in België.
  • Je werkt nauw samen met mediapartners, sponsors en pers: je zorgt voor ruime zichtbaarheid in de vakbladen, zet mooie win-win samenwerkingen op poten, staat in voor de bestelling en opvolging van mediaruimte, onderhoudt een goede relatie met pers, sponsors en media met het oog op de lange termijn.
  • Je werkt mee aan en draagt actief bij tot het ontwikkelen van de social media strategie. (Twitter, linkedIN, google AdWords, Facebook, Instagram, … )
  • Je zorgt samen met het centrale marketing team voor de volledige uitwerking van  alle communicatie (print, online, social, website, copywriting,…).

 

Profiel:

  • Je bezit een bachelor diploma in communicatie/marketing en hebt bij voorkeur minimum 3 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring in de eventsector is een plus;
  • Creatief en communicatief, sta je ook open voor nieuwe technologieën en ben je een new media gebruiker
  • Je bent goed georganiseerd, gestructureerd & resultaatsgericht;
  • Stress-resistente, flexibele en gepassioneerde teamspeler;
  • Je bent tweetalig Nederlands - Frans met een goede kennis van het Engels.

 

 

Interesse?

Stuur vandaag nog je motivatiebrief en cv naar : Tinka Uytterhaegen – HR Coordinator
hr@easyfairs.com