easyfairs

OUR EXHIBITORS

ACT Logimark Sverige AB

ACT Logimark Sverige AB

G 03

21241 MALMÖ
Sweden
www.logimark.se

Products

Product news

 • MicroHawk – Framtidens kameraplattform

  Logimark AB presterar stolt en ny innovativ produkt: MicroHawk!

  Det som utmärker den här produkten och gör den både unik och användbar är att MicroHAWK plattformen erbjuder världens minsta, fullt integrerade smarta kameror. Deras kompakta storlek möjliggör en flexibel placering i trånga utrymmen. Lätt och slitstark, tillverkad med antingen plast eller aluminium, med en vikt på endast 28-68g.

  Mer specificerat så kan kamerorna läsa streckkoder, spåra delar och ansvara för kvalitetskontrollen. MicroHawk styr och navigerar med hjälp av världens minsta och mest mångsidiga kameraplattform, med det mest omfattande programmet på marknaden. MicroHawk står för nutid – framtid – och är en självklarhet för alla inom systemmärkning.

  Det unika med MicroHawk plattformen är att man kan anpassa sin enhet helt efter sin applikation och på så sätt inte betala för mer än vad man behöver.

  Hårdvaran finns i 4 olika storlekar, allt från en avskalad enhet för inbyggnad (MicroHawk Engine) till en IP65 klassad enhet (ID/MV-40) för en tuff miljö. Plattformen består av två olika mjukvaror, ID för kodläsning och MV för Auto ID+ och Machine Vision.

  http://act-logimark.se/vara-produkter/produkter-fo...

 • Linx Laser CSL10/30/60 - Helt ny laser på marknaden!

  En laser speciellt utformad för att vara ekonomisk, mångsidig, snabb och effektiv. Designad för enkel installation och drift.

  • Snabbaste 10/30/60w laserskrivare i sin klass.
  • Kraftfull processor för snabbare kodning.
  • Löstagbart skrivhuvud och kontakter för enkel installation.
  • Flexibla kon gurationer för att möta dina kodningskrav.
  • Komplexa variabelkoder & dynamiska meddelanden även på höghastighetslinjer.
  • Märker upp till 2000 tecken i sekunden.

  Vare sig du har en snabb linje med enkla kodkrav eller en långsammare linje med en mer komplex kod erbjud er Linx CSL10 den mest exibla lösningen för kvaitetskodning på ett brett spektrum av material.

  http://act-logimark.se/vara-produkter/laser/produk...