easyfairs

Programma overzicht

Programma overzicht

Het programma van Logistics & Distribution zal bestaan uit seminars over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van voorraadoptimalisatie, veiligheid in uw magazijn, e-commerce en last mile solutions.

Het tijdschema van de onderstaande seminars kunt u hier bekijken.

e-commerce

Jeroen van den Berg Consulting

Jeroen van de Berg

Stoom je Supply Chain klaar voor 2020


Jeroen van den Berg vertelt in zijn lezing over de toekomst van de nieuwe supply chain met slimme schaalbare IT en een stevige dosis ondernemerschap.

Paazl

Alvar Piepers

De 5 trends in e-commerce logistiek: deze ontwikkelingen bepalen het gezicht van 2017

Alvar Piepers neemt u mee langs de 5 grootste trends in e-commerce logistiek voor 2017. Met praktijkvoorbeelden, actuele onderzoeken en innovatieve start-ups van het moment.

UC Group

Pascal van Beek

De noodzaak van innovaties in een veranderende e-fulfilment wereld

Pascal van Beek geeft u in dit seminar praktische handvatten om de technische ontwikkelingen van de e-fulfilment wereld vorm te geven.

Slimstock

Help! Hoe krijg ik mijn voorraad onder controle?

Voorraadexpert Jan Kraaijeveld legt uit hoe je de voorraaad kan verlagen,  tegelijkertijd de omzet groeit, hoe je maximale service aan je klant kunt bieden en stock-outs voorkomt.

Dinalog

De inzet van flexibele warehousing dichtbij de eindbestemming

Coen de lange toont dat opslagcapaciteit flexibel en kostenefficiënt kan worden ingezet met minder vervoersbewegingen, zonder de controle over de goederen te verliezen.

Stock Masters

Marc Mallant

Voorraad management: best practice


Marc Mallant gaat in zijn lezing, geen rekening houdend met beperkingen in systeem en of organisatie, kijken naar het ideale procesmodel op basis van theorie en praktijk.

PTV Group

Dyon van Gaans

Hoe een ‘ritplanning systeem’ het verschil maakt bij Last Mile Delivery

Dyon van Gaans vertelt tijdens zijn seminar alle voordelen die zijn te behalen met de inzet van een ritplanning systeem. Dit kan direct leiden tot kostenbesparingen en minder reputatieschade.

Value Engineers

Hans Togtema

Slimmer (bij-)laden in winkeldistributie


Hans Togtema deelt in zijn seminar de laatste ontwikkelingen in last mile distributie van winkels met concrete voorbeelden (o.a. Leen Bakker).

Buck Consultants

Buck Consultants

Vergroot de toegevoegde waarde van Control Towers!

In deze sessie geeft Carlo Peters inzicht in de huidige status van Control Towers en de toekomstvisie daarop. Daarnaast neemt Carlo u mee in de Maturity Matrix.

Supply Chain Insight

Edward Heijnen

Geld verdienen met sociale innovatie in transport

Edward Heijnen laat je hier inspireren door het programma Logistiek in Brabant die bedrijven stimuleert goede logistieke ideeën aan te dragen voor subsidie en ervaring.

Transsmart

Transmart

Bent u voorbereid op de toekomst? De rol van transport in de digitale last mile.

Roger van Son vertelt in zijn seminar over het belang van de koppeling tussen een voorraadbeheersysteem en een transportgerelateerd systeem.

ONE2ID

De kracht van kleur in uw logistieke omgeving

Jeroen Wijs vertelt hoe je met verschillende kleuren labels en etiketten kan bijdragen aan effectief, kostenefficiënt en veilig werken binnen elke logistieke omgeving.

Overige onderwerpen

Y-our

Grip op ladingdragers!

Yves du Bois & Lars van Pol houden een presentatie over de innovatieve Y-CS tool. Op basis van data kunnen zij inzicht verschaffen in het gedrag van de ladingdragerpool, het effect van het gedrag van ketenpartners hierop en de opbouw en verdeling van de kosten.

Heeft u interesse om een bijdrage te leveren aan het programma? Neem dan contact met Corine Visser.