Elmässan Stockholm 2016 - Kistamässan, 19 - 20 October 2016

The largest network of fairs in lighting & installation in the North

Ditt företag vinner på att bli Elrätt

Elrätt

Elrätt är ett samarbetsprojekt mellan Installatörsföretagen, Sveriges Elgrossister och de Elrätta elleverantörerna med det gemensamma syftet att informera om möjligheterna med modern elteknik. De vill förändra branschen genom att stärka dess status, och visa den yrkesstolthet och kunskap som finns hos elinstallatörerna.

Vad innebär Elrätts verktyg Idébanken samt vilka är de främsta fördelarna?

Idébanken är ett arbetsredskap och inspirationsverktyg skräddarsytt för elinstallatörer där vi samlat moderna och smarta eltekniklösningar från Sveriges ledande leverantörer och grossister. Det är en webbapplikation som kan användas i smart telefon, surfplatta eller dator där elektrikerna enkelt bl.a. kan visa upp lösningsförslag när de är ute hos kund. Elinstallatören kan använda Idébanken till:

·         Upptäcka eltekniklösningar från Sveriges ledande leverantörer och hitta lösningar som matchar kundernas behov.

·         Skicka interaktiva lösningsförslag och prisexempel till kunder och få feedback direkt i Idébanken.

·         Hålla koll på alla uppdrag och samla kunddialogen på ett ställe.

Hur kan Idébanken generera fler affärer?

Idébanken är ett digitalt verktyg där det är lätt att finna kundnyttan. Idébanken gynnar både elektriker och kund, eftersom mötet och arbetet går smidigare, blir mer inspirerande och visar de senast lösningarna på marknaden. Idébanken ger elinstallatören möjlighet att få använda sin kompetens på ett mer kreativt sätt samt visa möjligheterna med modern elteknik via Idébanken. Kunden får en modern lösning anpassad till sitt behov, vilket leder till ökat förtroende för elinstallatören. I förlängningen kan det leda till både fler och större uppdrag för elinstallatören. 

Vilka målgrupper har nytta av verktyget?

Alla Elrätta medlemmar kan använda och har nytta av verktyget, både chefen och montören. Installatören kan använda Idébanken till att:

     

    1. Upptäcka eltekniklösningar från Sveriges ledande leverantörer och hitta lösningar som matchar kundernas behov.
    2. Skicka interaktiva lösningsförslag och prisexempel till kunder och få feedback direkt i Idébanken.
    3. Hålla koll på alla uppdrag och samla kunddialogen på ett ställe.

     

Varför ska man lyssna på ert seminarium på Elmässan (samt vem bör lyssna)?

På seminariet berättar vi om fördelarna med Elrätt. Är du med i Elrätt är du med och utvecklar branschen. Elrätt förser sina medlemmar med affärsutvecklingsverktyg, detta genom utbildning, inspirationsverktyg med Elrätta lösningar som är trygga, smarta och effektiva. Dessutom erbjuder vi seminarier och utbildningar där vi uppmuntrar elinstallatörer att fokusera på kundens behov och tydliggöra vilka moderna lösningar en elinstallatör kan bidra med. I slutänden får våra medlemmar både ett ännu roligare jobb och ännu nöjdare kunder.

Målgruppen är Elinstallatörer – både ledare och montörer