Elmässan Stockholm 2016 - Kistamässan, 19 - 20 October 2016

The largest network of fairs in lighting & installation in the North

Håkan Svanström, Svanströms El & VVS

Håkan SVanström

Vinn fler affärer med sociala medier 

Svanströms el och VVS AB har fördubblat sin omsättning i flera år i rad. Anledningen är bland annat att de satsat stenhårt på att väcka känslor i sociala medier. VD Håkan Svanström delar med sig av sina erfarenheter på Elmässan i höst, och i denna intervju delar han med sig av sina bästa tips för att vinna fler affärer med sociala medier.

Varför tycker du att företag bör arbeta med sociala medier?

Om man söker nya kundsegment så är det ett fantastiskt sätt att sprida info om sitt företag. Samt att man blir väldigt transparent, du visar verkligheten för kunderna.

Om man söker nya kundsegment så är det ett fantastiskt sätt att sprida info om sitt företag. Samt att man blir väldigt transparent, du visar verkligheten för kunderna. Samt när man söker nya medarbetare så är sociala medier suveränt, som nu när vi söker personal i Göteborg inom el o vvs, eller UE.

Ni som är intresserade får gärna mejla mig : Hakan@svanstromsel.se Så ska jag meddela på mässan hur det gått!

Vilka är dina bästa tips för att bli framgångsrik med sociala medier?

Du bör vara offensiv och du måste våga sticka ut. Men räkna också med kritik, du måste tro på det du gör och inte ge upp!

Stötte ni på några fallgropar och har du isåfall tips på hur man undviker dem?

Det finns mängder av fallgropar, mitt främsta råd är att läsa på om hur verktygen verkligen fungerar. Vi vinner mycket på att folk talar gott om oss, så var generös och hjälp folk så gott det går både via telefon och sociala medier.

Varför ska man lyssna på ditt seminarium på Elmässan?

 

Jag kommer att dela med mig av mina erfarenheter, om hur man lyckas med social medier, både framgångar och misstag. Och berätta om vår resa där vi dubblade omsättningen 3år i rad, på gott och ont.