Elmässan Stockholm 2016 - Kistamässan, 19 - 20 October 2016

The largest network of fairs in lighting & installation in the North

INTERVJU MED PATRIK ANDERSSON, FD. FOTBOLLSPROFFS

Patrik Andersson

Vi intervjuade stjärnskottet Patrik Andersson, fd. fotbollsproffs och numera entreprenör och aktiv ägare i ett flertal bolag som till exempel Intreat som erbjuder mobila betallösningar, samt idrottsgymnasiet Athletes Sports Academy. Lyssna till Patriks seminarium ”Från Bjärred till Barca” på Elmässan den 19 oktober!

Din karriärresa är imponerande, vad är det som gjort att du hamnat där du är idag?
Genomgående oavsett vad jag gör så gör jag det för min skull och min personliga utveckling. Jag gillar att utmanas och jag tror att det i kombination med att jag haft turen att arbeta med begåvade och inspirerande kollegor oavsett vad jag gjort har bidragit till min framgång. 

Vad är dina bästa tips för att bli mer framgångsrik?
Lägg inte ansvaret på andra! Se till att vara påläst, förberedd och inse vad som krävs för att lyckas med det du tar dig för. Var inte rädd att be om råd och stöd, men var noga med att ta beslut utifrån dig själv. Gör en ordentlig genomlysning av det du tror du vill göra så du verkligen gör det i syfte att ta dig vidare i din utveckling. Var ärlig mot dig själv och andra!

Hur kan man motivera sin personal till att bli mer framgångsrik?
Jag anser att framgång mäts på olika sätt och vi har alla olika syn på vad framgång är. Men ett generellt råd är att inspirera dina kollegor till att förstå sina egna mål och målsättningar. Arbeta utifrån dem och stötta, inspirera, utmana och utveckla de sidor som kan bidra till att uppnå dessa målsättningar.