Elmässan Stockholm 2019
Kistamässan, Stockholm
Stockholm, Sverige
16 - 17/10/2019

Join the show - var en del av succén Elmässan

Elmässan är Nordens största mässa inom elinstallation, belysning och fiber. Mässan hade premiär 2004 i just Stockholm och har sedan dess vuxit sig större och starkare. Idag finns mässan på fyra olika platser i Sverige och har kommit att bli en självklar mötesplats för hela elbranschen!

För dig som besökare är Elmässan Stockholm ett perfekt tillfälle att upptäcka tusentals produktnyheter, innovationer, ny teknik och knyta kontakter inför framtiden. Dessutom bjuder mässan på ett gediget seminarieprogram där de mest aktuella ämnena inom branschen diskuteras. Alltifrån paneldebatter, produktnyheter, trendspaningar, workshops och halvdagar!

Välkommen att upptäcka elbranschens framtid på hela Sveriges elmässa, registrera dig för en gratis entrébiljett här!

Varför ska du vara en del av vår lysande & innovativa mötesplats?

96 %

Nöjda utställare

Hela 96% av de som ställde ut på Elmässan 2018 vill delta på 2019 års variant. Det om något tyder ju på att vi är något på spåren!

90 %

Nästan slutsålda ett år i förväg

Vi är nästan slutsålda redan! 90% av den bokningsbara ytan blev reserverad redan på plats förra gången. Helt fantastiskt!

84 %

Det kryllar av beslutsfattare

Besökaren på Elmässan är ofta köpstark och hela 84% beslutar självständigt eller påverkar inköp på sin arbetsplats. Missa inte chansen att visa dessa dina senaste produkter och tjänster!

93 %

Återkommande besökare

En besökare som återvänder är en nöjd besökare och hela 93% av de som besökte förra gången planerar att komma tillbaka!

Med genuin förankring till branschen - upptäck våra partners

Get friendly & stay in touch!

Gemenskap & utveckling - raketbränsle för ditt företags affärsmöjligheter

Nå ut till nya kundgrupper
Självklart letar du efter nya affärer. Elmässan attraherar nästan 7000 potentiella framtida kunder - på ett och samma ställe!

Träffa kvalificerade personer
Här kryllar det av personer som är ute efter just dina produkter och tjänster. Gör deras sökande enkelt och visa upp era lösningar på plats!

Tids- och kostnadseffektivt
Vi vet att din tid är värdefull. Därför drar vi inte ut på tiden och koncentrerar oss till två mässdagar. Det räcker gott och väl!