easyfairs
Allt för ditt företagsevent!
Kistamässan, Stockholm
Stockholm, Sverige
20 - 21/02/2019

Allt för företags möten, events och teambuildingaktiviteter

Möten & Events den 20 - 21 februari 2019 på Kistamässan är mässan som fokuserar på det senaste inom kickoffer, konferenser, möten och personalaktiviteter i alla format. Det är en bred mötesplats med nyheter och uppdateringar om allt från eventplanering till resa, aktiviteter och genomförande i rätt lokaler. Dessutom bjuds du som besökare på ett kostnadsfritt seminarieprogram fyllt med föreläsningar, workshops och nätverkande. 

Upptäck seminarieprogrammet!

Alexander Pärleros

Framgångsföreläsningen

Alexander Pärleros är en öppensinnad entreprenör, influenser, föreläsare och grundare av Framgångspodden som är Nordens största intervjupodd med över 1,5 miljoner lyssningar per månad! 

Sylvia

Hur påverkar dagens megatrender morgondagens möten?

Sylvia Nylin är sedan 2016 vd för Svenska Möten och har tagit sig an att digitalisera mötesindustrin och förbättra möteskulturen i Sverige.

Ann Epstein

Att leda utan att vara chef genom kommunikativt ledarskap

Ann Epstein är en uppskattad kursledare och föreläsare med många års erfarenhet både som chef och medarbetare. Hon har ett underhållande sätt att föreläsa och blandar teori med exempel från arbetslivet.

Ett axplock av redan bokade utställare:

Inspiration

Rätt föreläsare till rätt tillfälle är viktigt, därför kan du som besökare passa på att kvalitetssäkra din nästa talare genom seminarieprogrammet. Ta del av inspirerande föreläsningar med talare, kändisar och experter.

Kompetensutveckling

För att vara attraktiv som varumärke, arbetsgivare och medarbetare i framtiden krävs det ett konstant lärande. Därför kompletteras inspirationsföreläsningarna med kunskapshöjande konferenser.

Nätverkande

Affärer, samarbeten och erfarenhetsutbyte har sin kärna i det personliga mötet. Därför arrangerar Möten & Events ett flertals nätverksaktiviteter för att ge människor möjlighet att träffas.

En komplett mötesplats - 6 fokusområden

Prenumererar på nyheter och inspiration från Möten & Events!

Möten & Events samarbetar med:

Parallellt arrangeras också Personal & Chef - Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal

Mari Larsson

Let's talk!

Är du nyfiken på hur du kan bli en del av Möten & Events? Kontakta Mari Larsson!


Mari Larsson

0704 - 34 45 60