Elmässan Norr 2019
Nolia, Umeå
Umeå, Sverige
28 - 29/08/2019

Join the show - var en del av succén Elmässan

Mötesplatsen Elmässan Norr hade premiär i september 2017 och blev en omedelbar succé. Här erbjuds du en lokal, nära mötesplats som samlar hela Norra Sveriges elbransch under två dagar. Perfekta receptet för att gynna ditt företags lönsamhet.

Vi har den ultimata plattformen för dig som utöka dina affärer eller etablera nya relationer i en expansiv region, en region där det händer mycket. Denna gång utökar vi också mötesplatsen med ett område inom kraft efter efter besökarnas önskemål (Nyfiken? Läs mer om vår satsning inom kraft och distribution!).
På Elmässan tar vi ett helhetsgrepp om regionen och samverkar för ett bättre affärsklimat i norr. 

Upptäck en värld av fiber, elinstallation och belysning den 28 och 29 augusti där du tillsammans med potentiella kunder blickar in i framtiden samtidigt som du bygger upp ett professionellt nätverk. Vi är mötesplatsen du inte får missa under höstens två mest intensiva och säljfokuserade dagar.

Don't be a stranger - kontakta oss så pratar vi vidare om hur vi tillsammans kan samarbeta på Elmässan.

Därför ska du vara en del av vår lysande & innovativa mötesplats

$

Nöjda utställare

Vi gjorde bra ifrån oss sist och många av de som var med 2017 ville även ställa ut i år. Ett väldigt gott tecken, tycker vi!

Nya men inte nybörjare

Vi är nya i norra Sverige, men vi kan vår grej. Elmässan har arrangerats på andra platser i Sverige sedan 2004 och vi fortsätter att växa. Häng på!

Träffa beslutsfattare

Den typiske besökaren på Elmässan är beslutsfattare inom eller kan påverka inköp. Missa inte chansen att introducera dem för dina produkter och tjänster!

Återkommande besökare

Väldigt många av de som besökte oss sist är intresserade av att komma tillbaka även i år. Ett kvitto på nöjda besökare!

Med genuin förankring till branschen - upptäck våra partners

Get friendly & stay in touch!

Gemenskap & utveckling - raketbränsle för ditt företags affärsmöjligheter

Nå ut till nya kundgrupper
Självklart letar du efter nya affärer. Elmässan attraherar nästan 7000 potentiella framtida kunder - på ett och samma ställe!

Träffa kvalificerade personer
Här kryllar det av personer som är ute efter just dina produkter och tjänster. Gör deras sökande enkelt och visa upp era lösningar på plats!

Tids- och kostnadseffektivt
Vi vet att din tid är värdefull. Därför drar vi inte ut på tiden och koncentrerar oss till två mässdagar. Det räcker gott och väl!