easyfairs

PTV Group

PTV Group

Dyon van Gaans

Dyon van Gaans
Directeur

Hoe een ‘ritplanning systeem’ het verschil maakt bij Last Mile Delivery

Voor logistieke bedrijven is het een uitdaging om op consumenten niveau te leveren. De consument wil tegenwoordig namelijk overal hun pakket kunnen laten afleveren. Wat maakt uw levering dynamisch? En hoe kun je met een ritplanning systeem op tijd en ongehinderd de pakketten bezorgen aan de bewoners in grote steden of aan winkels, hotels of bouwplaatsen?

Tijdens het seminar “Hoe een ritplanning systeem het verschil maakt bij Last Mile Delivery”, vertelt Dyon van Gaans, Directeur van de PTV Group Benelux , u alle voordelen die zijn te behalen met de inzet van een ritplanning systeem. Dit kan bijvoorbeeld direct leiden tot kostenbesparingen doordat er minder fouten worden gemaakt tijdens de planning en er een kleinere kans is op reputatieschade bij het bezorgen van de pakketten.

Hoe lever je in steden met kleine busjes? Hoe hou je rekening met tijdvensters? Hoe verbeter je de service richting klanten door informatie over de aflevertijd via SMS of email? Hoe weet je waar je wel en niet mag rijden? Hoe behoud je overzicht en controle tijdens de planning? Het compact maken van kleine ritten, waarvoor speciale algoritmes zijn ontwikkeld, helpen hierbij.

Al deze vragen komen m.b.v. praktijkvoorbeelden aan bod tijdens dit interactieve seminar.